Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Бо ввечері буду сплачувати) Щоб знати скільки щоб було на карті
-
Друзі, 500 cad оплата номінації плюс податок?
-
🔫 @spdpddppdpd кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Lana Sweet, @valentyna_semenova, @Velgoriy, @nazymaviktoriia, Ivanka, @YefymH, PETRO, Victoria, @Romayou, Юля😎 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий день.питання таке Я подав документи на номінацію але ще її не отримав,йду по swm welder,я знайшов нову роботу і отримав новий офер від нового роботодавця також на позицію welder,таке питання у закріплених повідомленнях є посилання де я мушу попередити офіцера про зміну роботодавця,я мушу попередити його заповнивши форму і чекати відповіді від нього,чи сьогодня я заповнив форму і в понеділок можу виходити на нову роботу? Дякую
-
Зарано. Чекайте
-
Доброго дня. Цікавить питання стосовно перекладу документів на номінацію. Ми переклали самостійно наші атестати та дипломи про шкільну та вищу освіту та завірили їх нотаріально в імміграційному центрі. До перекладачів не звертались. Тобто афідевіту там немає. Є лише штамп Імміграційного центру Манітоби. Фото додаю. Порадьте будь ласка чи можемо ми подати ці нотаріально завірені переклади до нашої аплікації? Хтось вже так робив? Чи потрібно краще звернутись до перекладачів та після подати перекладені документи з їх афідевітом?