Імміграція до Манітоби
-
Робив онлайн переклади через Україну, 1-2 дня, швидко і не дорого, потрібно тільки копії відправити документів
-
Так
-
Панове, підкажіть будь ласка. А якщо я закінчив тільки 9 класів, не закінчив коледж та атестат із додатком лишилися у деканаті. Що вказати щодо освіти у MPNP заяві?
-
Можете сказати, щоб зазначили там, що протягом періоду працевлаштування розмір заробітної плати був різним і кілька разів збільшувався. Протягом останніх 6 місяців він був таким-то. Думаю, цього буде достатньо.
-
Дякую, Кириле, за відгук. Так, українське посвідчення, мав категорію В давно, у 2022 рокі здав категорію С. Видали посвідчення нове із. В й С разом. Чи не вважатиметься новизна мого посвідчення відсутністю досвіду по канадських мірках?
-
Якщо у вас українські права, то буде 5 full
-
Напишу в особисті
-
Підкажіть будь ласка, щодо заміни водійського посвідчення. Чи буде 5 категорія FULL?
-
Ще раз дякую за пояснення!
-
Якщо не працювали, то нічого завантажувати не треба. Лише вказуєте цей період. Якщо працювали, але не клеймили балів за цей досвід, то там заповнюєте інформацію в табличці про ту роботу і можете додати лист пояснення, що не клеймили балів, бо не маєте зв'язку з тим роботодавцем або цей досвід не відповідає вимогам, за який можна отримати бали і т.п. Якщо ви працювали і просили бали за цей досвід в ЕОI, то потрібно обов'язково додати лист референс від того роботодавця.
-
А якщо пізніше потрібно буде підгружати документи про роботу яку я вказав а також період що я непрацював, то в такому випадку що би було правильно загрузити?
-
Всім привіт, підскажіть при заповненні імм5406 як вказувати строкову службу ?
-
Так
-
В кого є проблеми чи небажання зараз подавати на PR ця інформація буде корисною.