Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будьласка,хтось змінював роботодавця під час очікування номінації?скільки ви чекали відповіді від офіцера після заповнення форми?бо мене новий роботодавець може чекати максимум до 23 october я заповнив форму 4 дні назад,не хочу звільнятись з теперішнього роботодавця бо не знаю чи одобре офіцер зміну нового роботодавця.
-
Вітаємо, Наталія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня! Дружина, та двоє дітей зараз в Вінніпезі, виконала всі умови для подачі на SWO. Чоловік на даний момент військовослужбовець в Україні, але під час відпустки приїзжав в Канаду та отримав work permit, health card та пройшов медогляд. Підкажіть будь-ласка, який з двох варіантів подання документів на імміграцію вибрати: 1) подати документи на всю сім'ю зараз; 2) чи наявність в справі чоловіка військовослужбовця в Україні сильно ускладнить та збільшить час розгляду - тому подати зараз дружині з дітьми, а чоловікові потім податися на воз'єднання сім'ї. Будемо дуже вдячні за поради
-
Чекати на відповідь і погодження офіцера
-
Добрий день, а хтось недавно заїжав по visitor visa в Канаду , отримав її в червні 22ого року по Cuaet чи потрібні додаткові якісь папери щоб отримати work permit на три роки по приїзді
-
В мене жінка завірила минулого тижня, прийшла біля 11:00 все зайняло у неї 20 хвилин
-
Ооо. Дякую буду планувати😉 це те що я хотіла почути)
-
Там жива черга. Краще приїздити зранку перед відкриттям. У вас беруть переклад і оригінали, копіюють, ви заповнюєте форму на обробку. Готове завірення документів забираєте після дзвінка щодо готовності. Час очікування залежить від завантаженості центру перекладів.