Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось підскажіть що робити. Ситуація така: відправила документи на провінційну програму і чекаю 2 місяці, ще заявка в статусі "отримано". І зараз одружилась (до того в заявці- я розлучена) , чи зможу я зараз змінити статус сімейний та додати чоловіка? Він не українець (Молдова) , куєт не має , візи теж. І чи зможе получити pr по моїй заяві. І де можно дізнатися стосовно візи для нього в Канаду ? Дуже дякую за відповідь Може є хтось, хто може проконсультувати . Дякую
-
Я зараз виїхала до Болгарії і тут одружилась (на работі відпустка)
-
Використайте пошук
-
Так, я бачила в інста цей нонсенс. Вище обговорювали вже це. Черпайте інформацію звідси, а не з соцсторінок 🙏 нехай щастить
-
Хіба таке є? Повідомляють тільки МПНП, бо це умови для отримання номінації.
-
Якби WESу давали $1 за кожне питання про довідку з ДІЯ, то він би вже був retired достроково :)
-
Це у вас так?
-
Хтось народжував у процесі очікування номінації? Треба буде додати в анкету, що народилась дитина?
-
Перекладала тут, все зробили швидко і правильно, рекомендую @Anastasiia_FidemMoris
-
Доброго дня! У мене ще одне питання про довідку зі школи))) Брати довідку зі школи в якій зараз дитина вчиться? Чи також із попередньої. Бо ми встигли змінити адресу і школу. Тобто декілька дітей перейшли цього року в іншу школу, а старша залишилася в тій самій хайскул. Дякую
-
Добрий день:)трошки не по темі іміграції Підкажіть будь ласка, я в Торонто подалась на новий паспорт, він вже виготовлений і написано прибув до ЗДУ і виданий, але я нічого не отримувала…Я там лишала конверт оплачений для відправки в Вінніпег … хтось з таким стикався. Дякую наперед за допомогу:)
-
Всім привіт, така ситуація: збиралась подаватись як в більшість по SWM та сьогодні мене звільнили з роботи по причині що її просто немає. Можливо по swo подаватись ? Я не дуже розумію чи потрібен стаж роботи з України ( є фоп ) ну і зрозуміло що гроші, освіта тощо
-
Як я можу це зробити? Якщо LAA вже получив