Імміграція до Манітоби
-
Його включити можна. Але він повинен там здати медицину, біометрію. І йому прийдуть імміграційні папери в Україну, вони будуть мати чітку дату, до якої потрібно виїхати в Канаду, а це переважно рік від проходження медичного огляду. Якщо не виїде, лендінг пейперс пропадуть. А якщо воєнний стан буде кілька років?
-
В мене така ж сама ситуація. Чоловік в ЗСУ, ми з дітьми тут. Планувала подаватися на ПР, а він щоб потім приїхав через возз'єднання сім'ї. А в середу сестра була в Best Western у міграційного консультанта. І вона сказала що не важливо якщо чоловіка не буде на території Канади, всерівно можна включити його при подачі на ПР і він отримає разом з нами. І мене ця інформація взагалі збила з пантелику. Намагаюся тепер зрозуміти як правильно все зробити
-
Обов'язково. Пишіть що підписано матір'ю/ батьком і ваш тф
-
Так, безкоштовно перекладають документи у імміграційному центрі 7oaks . Потрібно пройти у них реєстрацію.
-
Доброго дня поділіться інформацією кому відомо…чи підійде довідка про несудимість з Європи, якщо я її зроблю за місяць до вильоту в Канаду ?
-
Добрий день.Підкажіть будь-ласка, де можна подивитися список професій, які підпадають під PR? Не можу знайти дану інформацію. Заздалегідь вдячна
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати Consent Form для дитини (до двох років). Батьківські заповнили і хочемо відправити всі разом з паспортами до Польщі на вклейку(поштою відправити). Якщо так, то що писати у графі підпис і тф номер? Буду дуже вдячна за відповідь, вибачте, якщо вже відповідали на подібні питання.
-
Доброго вечора!Будь ласка допоможіть з питанням ,ніхто конкретно не може відповісти. Я вилітаю в Канаді через кілька тижнів,а моя дівчина зможе прилетіти тільки в червні. Вона зможе получити Work Permit?Чи їй треба прилетіти до 31.03 ,получити ворк і вернутися назад в Неньку Дякую за будь яку відповідь.
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, досвідом. Може, хто знає. Якщо дружина з дитиною 12 років вилітатиме до Канади з Європи (Іспанії), чи потрібен дозвіл нотаріально завірений від батька дитини при посадці на літак? Або в аеропорту Канади? Десь читав що достатньо від руки написаного дозволу батька (англійською та не завірена нотаріусом) який потрібно надати при в'їзді до Канади. Було б ідеально, оскільки є тільки дозвіл написаний від руки, але, сумніваюся, що підійде. Вдячний за будь-яку інформацію.