Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. 1.На Федеральний рівень треба засвідчувати усі документи у нотаріуса чи достатньо звичайних перекладів як на МРNP? 2. Якщо нема шкільного атестату - чи можна на федеральному рівні написати пояснення та послатися на диплом бакалавра де вказано, що для прийому до ВУЗу наданий шкільний атестат? Дякую.
-
О Боже я вже голову ламаю як це все створювати 😏 ви мене втішили. Мене збило з пантелику all names
-
Не всі назви треба укр писати, тільки імена апліканта і депендантів
-
З 18 травня, ще чекаємо. Цікаво, чи є такі хто більше 6 місяців чекає?
-
З 29 травня чекаю
-
Якщо людина відпрацювала рівно один рік і її фірма відправляє на ЕІ на 2-3 місяці. Раніше планувалося, що він подається відразу після відпрацьованого року, але відправляють на ЕІ. Чи ця відправка на ЕІ буде рахуватися як звільнення чи це досі може рахуватися як працевлаштування і можна подаватися по SWM?
-
Вітаємо, Valeriya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
То якщо в них є бланки Як показує практика - може ніде не має 🤣
-
Можливо то з довіреністю нотаріальною можна було б так
-
Онлайн 1. Натисніть Подати заяву, авторизуйтесь або зареєструйтесь у кабінеті громадянина. 2. Заповніть онлайн-форму для витягу про народження. 3. Виберіть, як зручно отримати документ: у найближчому ДРАЦСі; у відділенні чи кур’єром Укрпошти. 4. Оплатіть послугу. 5. Переглядайте статус заяви в кабінеті громадянина в розділі Послуги — Замовлені послуги та очікуйте сповіщення на пошту. 6. Отримайте документ обраним способом. Офлайн 1. Зверніться до найближчого відділу ДРАЦС. 2. Напишіть заяву щодо отримання витягу про народження та отримайте документ. Результат
-
Так то з в Україні прийдеться йти у ДРАЦС чи на Укрпошту
-
Людоньки, допоможіть з таким питанням: як закачати Свідоцтво про Народження з Дії? 😳😳😳 Треба свідоцтво моїй мамі. Вона каже «тикаю на diia.gov.ua/services/vityag-pro-narodzhennya , захожу через Приват і воно мене авторизує і особистість підтверджує, і потім все, посилання на Подати Заяву не відкривається». Вже все перепробувала, каже, і ніде не бачить, як свідоцтво витягнути з дії. А я ту Дію ніколи в житті взагалі не бачила в принципі, і допомогти мамі нічим не можу 😢 Тут є хтось, хто витягував своє Свідоцтво про народження з Дії?
-
Чого не вийде? 50/50. Я так 🇺🇦 права замовляв. Вказав доставку курʼєром через УкрПошту. Своє імʼя і адресу батьків. Батько забрав права✅. Друзі робили також права, але курʼєр лінивий був, то батьки йшли на УкрПошту і там бабця ті документи кому хочеш віддасть, аби прізвище було схоже. Ну це 50/50, але шанс є.
-
🤷🏼♂️ Це просто FYI