Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи хтось має досвід надсилання паспорта на вклейку візи cuaet після 30денного терміну? В Дюсельдорфі не взяли паспорт. Які подальші кроки, щоб отримати візу в паспорт?
-
Ні, не потрібно
-
Доброго дня громадо. Я вже геть заплутався. Чи обов'язково звіряти довідку про несудимість взяту з Дія в консульстві України.
-
Ніяк. Термін 30 днів, або відмова
-
Канада врешті приходить до тями
-
Добрий день, шановні) скажіть, будь ласка, як відбирають EOI до пулу, по яким критеріям? Час подання, бали чи ще щось? Буду вдячна, тільки починаю шлях подачі )
-
Дякую.
-
Пиріжок візьми собі з полички, дотепник.
-
Доброго дня всім! 2 місяці тому подали документи на ПР за програмою MPNP SWM , зараз в очікуванні на номінацію, питання наступне: чи можу я змінити місце роботи чи до отримання ПРу я маю працювати лише в цього працедавця так як я вибрала SWM а не SWO , і в яких випадках можна змінювати місце роботи?
-
То дуже багато відповіді на це питання використайте пошук
-
Якби ви витратили хоча б 5 хвилин свого часу і скористалися пошуком по чату, у вас би не виникало таких запитань. Я б взагалі банив таких як ви на тиждень з можливістю тільки переглядати чат.
-
Привіт) ми отримуємо якісь сповіщення на провінційному етапі про початок розгляду заявки? Дякую
-
Чат я переглядав, але останнім часом з'являється велика кількість суперечливої інформації. Всім гарного дня.
-
У яких офіційних джерелах ви отримували суперечливу інформацію?
-
Щоб пришвидшити оформлення довідки про несудимість, Ви можете самостійно замовити виготовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» в електронній формі на сайті vytiah.mvs.gov.ua. Після отримання електронного витягу, Ви звертаєтеся до Консульства для оформлення документа на офіційному бланку. У цьому випадку необхідно окрім перелічених вище документів подати роздрукований витяг.