Імміграція до Манітоби
-
У всіх по різному. В залежності від програми на яку ви подавались. Нам була відповідь десь за 2 тижні
-
Тиждень-але це було 5 місяців назад
-
Не можу сказати. Ми йшли за програмою сімейного спонсорування- це трошки інше
-
Так.
-
Отже все ж таки час очікування різний після отримання номінації від провінції і після подачі на федеральний етап для програм SWO і SWM? Якщо SWO, або так звана « спец-вибірка » проходить швидше, тоді я тепер розумію людей, які хочуть пройти шлях отримання PR саме даною програмою.
-
Ні. Програми SWM чи SWO дають вам можливість подаватись на федеральний етап - а там уже в залежності від офіцера, «нагруженості» системи. Можете подивитись wait times тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Час розгляду на фед етапі залежить від програми ( rnip, provincial, sponsor, etc), але обидві swo та swm, підлягають під категорію economic immigration- provincial nomination, тому в цьому випадку розгляд справи буде +- однаковий за часом і швидше буде лише та яка проходить через ЕЕ.
-
Час на очікування номінації 4-6 місяців. Якщо ж всі документи і виконані критерії, то подавайтеся безперечно. У вас сильний кейс. Щодо федерального етапу, то там також буде час очікування, але я поки нікого, хто приїхав по CUAET , не знаю, хто б чекав більше 12 місяців