Імміграція до Манітоби
-
😂😂
-
Ні, я головний аплікант))
-
тобто на пару-тройку місяців якщо домовитись з роботодавцем , та с приводу офф декрету в рамках 15 тижнів - думаю без проблем зарахують безперервний стаж. а за межами цого - це вже прямий натяк небажання працювати та сидіти на виплатах) тобто не для головного апліканта полюбому) це якщо слейвом йдеш - то пофіг :D
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop Revolut [ Personal | Business ] Wise [ Personal | Business ] Venmo | PayPal | Stripe Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp QuickBooks (Intuit) ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Instant Plaid BNP Paribas Santander Raiffeisen UniCredit Cash App 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
Це якщо мама не одна приїхала з дітями
-
Підкажіть будь ласка, подаю батько на PR по новій програмі для родичів , в відео нічого не говориться про те що ми маємо upload documents, що підтверджують що ми родичі, тільки stationary declaration завірений нотаріусом Тобто, я не маю додавати своє свідоцтво про народження і Marriage certificate ? Дякую
-
Не смішно але це правда тут вам не соціалізм
-
Зрозуміла, дякую вам)
-
Тобто це ті виплати від говермента після 18 місяців проживання чи це бенефіти від роботодавця?