Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка. Подаюсь на зацікавленість і виникло питання, чи я вже маю мати довідки від роботодавців, чи вже коли пройду вибірку можу запросити довідку з роботи?
-
Дякую 😉
-
Чим раніше ви підготуєте усі документи, тим краще. Подали EOI — і поки чекаєте на LAA швиденько дозбирайте усе, чого поки не вистачає
-
Написала в особисті
-
Підкажіть, будь ласка, як варто вчинити у такій ситуації: на федеральному рівні прийшов лист щодо необхідності чоловіку (який в Україні) пройти протягом 30 днів медогляд, але адреса в формі чомусь вказана моя вінніпезька, хоча при подачі документів на PR я зазначала Україну як його країну резидентства, — я написала їм листа-пояснення, але від них лише прийшла автоматична відповідь; нового запрошення на медогляд не з'явилося... то чекати на нову форму з українською адресою чи дзвонити окремо звертати увагу на все це? Чи просто чекати (але ж 30 днів термину не можна прогавити()
-
Доброго дня, хто нещолавно переводив та завіряв диплом? Можете підказати що і як в пп
-
Буду подаватися на номінацію по свм і хочу вписати, що ми маємо 3000$ «вільних» на рахунках (під час еоі вказували 2000$, назбиралося ще) але у нас немає відкладених окремо цих грошей, вони просто лежать на двох рахунках (мого і чоловіка) разом з грошима, які ми плануємо витрачати на необхідні речі По стейтментам видно, що лежить на рахунку більше чим 3000$, але саме «вільних» ми вважаємо цю суму, не тратимо їх і не будемо найближчим часом точно То буде ок виглядати для офіцерів? Не вийде так, що ми брешемо, що впишем 3000$, а маємо більше? Чи ліпше додати пояснення, що тільки 3000$ з цих всіх коштів є «вільними» ?
-
Будь-який момент у вашій заявці, який , як ви вважаєте, може викликати нерозуміння або запитання додаткові від офіцера - додавайте лист пояснення. Це нормально.
-
Я додавав 2 останні пейстаби і виписку з чекінг аккаунта за останні 3 місяці. Питань не було.