Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, знайомій відкрили візу але хоч вона multiple, вона не visitor, а W-1 worker, до 2025 року. То вона може і після березня приїхати і працювати, чи як це розуміти?
-
Це не обов'язково буде Best Western, але ви можете жити в готелі у Вінніпезі. Тільки зараз вже є обмеження, максимум 45 днів. Якщо нікого немає на Ukrainian Welcome Desk, то ви дзвоните на телефони готелів (список телефонів та інструкції, та також міський стаціонарний телефон є на стійці), та в якому готелі буде місце вас забере шатл до готелю.
-
Всім привіт!! Друзі, підскажіть будь ласка людині без досвіду, мамі, татові і мені пришли запити на вклейку, а брату (4 роки) нічого не прийшло і він не вклеєний в закордонний паспорт мами. Ми прикріпляли тільки його свідоцтво про народження та фото до аплікації. Зараз вже зробили йому закордонний паспорт. Як далі бути? Чи потрібно додавати до аплікації фото його закордонпаспорта? Чи просто потрібно чекати запит на нього? Завчасно всім дякую 🙏🏻
-
When you arrive at the airport , go to the Ukrainian welcome desk. From there you will take a free bus to the Best Western Airport hotel. The food and rooms are free and you will find government representatives there that will help with a home, jobs, papers, and school. You can stay as long as needed. Don't worry. The address for the hotel is 1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G1 this is what you will list as your destination address for ArriveCan and customs.
-
Точно в р-ні China town і на Regent Ave, але краще загугліть «Laundry» і оберіть зручний варіант
-
Саме по тій програмі, яку я постив раніше, то ні. Але сестра зможе отримати бали за зв'язок із провінцією. Також однією із умов спонсоруванні/підтримки є відсутність отримання соціальних допомог від провінції та держави (дитячі не рахуються). Я дуже сподіваюся, що уряд послабить саме цей пункт для жінок, які тут самі з дітьми і чекатимуть чоловіків
-
Імміграційна політика в Канаді дуже виважена, кількість іммігрантів встановлюється щорічно. У 2022 роках якраз за рахунок українців показник приросту нерезидентів побив рекорд Canada welcomed 492,984 immigrants in 2021/2022 and saw an increase in the number of non-permanent residents (+205,238), both of which are record highs since comparable records became available in 1971/1972.