Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Підкажіть будь ласка. Питання може дурне, та по пошуку нічого не змогла знайти. Заповнюю анкету на зацікавленість. Маю teer 3, тож маю змогу не здавати мовний іспит. Але в анкеті є запитання про нього. Якщо ставлю відповідь "не здавала", воно пише що я не можу подати заявку і не пропускає мене. Чи може я кудись не туди пішла та не ту анкету заповнюю🤷? Так там наче іншої і немає.... Підкажіть мені що небудь будь ласка 😭
-
У закріплених є вся інформація щодо переліку необхідних документів
-
Це на зняття обмежень з ворк перміту. На федеральному етапі до речі, також, зарахували на днях
-
Для федерального етапу: засабмітила 31 травня, а медогляд був 23 чеврня 2022 (тобто формально ще дійсний), але іони на днях тільки поставили відмітку Для зняття обмежень: сабмітила 31 липня, вже йому був 1 рік і місяць
-
о, вибачте, хочу уточнити мені потрібно подати на новий ворк перміт, але вказують, аби пройшла медогляд, бо на питання чи мала я медогляд останні 12 міс, відповідаю - ні, бо пройшло вже більше ви мали вже прострочений медогляд на момент подачі на ворк перміт? просто вказали що так, я мала медогляд останні 12 міс, не дивлячись на те що минуло більше?
-
Спробуйте. Як потрібно буде, то пройдете. Нехай щастить 🙏
-
До речі, строк дії самого перміту не продовжили, нажаль :(
-
Так, я вказала так. Я тоді навіть не подумала, що воно прострочене. Просто коли мій роботодавець почав мене готувати до закриття бізнесу, я подалася на зняття в той же день.
-
Так, 3 роки. Але я сподівалася на чудо, бо зараз в мене трохи неприємна ситуація з федеральним етапом через роботу.
-
І не знаю, що відповідати тут «"I have studied English or French as a foreign language or as a second language», так як в університеті вивчала англійську, але напряму підтвердити немає як, бо у додатку до диплому пише просто скільки годин вивчала і що це просто «іноземна мова», яка саме не пише