Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Через загальну форму повідомляйте.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1683025192T Offline
    t1683025192T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Підкажіть, будь ласка, якщо не головний аплікант в процесі розгляду аплікації знайшов роботу (графік парт-тайм, вільний), то чи потрібно повідомляти імміграційного офіцера про це? Якщо так, то яким чином? Буду вдячна за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    valentina, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t676446590T Offline
    t676446590T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи може бути основним аплікантам мій чоловік, не громадянин України? Приїхали разом по CUAET.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasilisa Chaika
    wrote on last edited by
    в аеропорту будуть номери готелів, там і телефон є, телефонуєте і заселяєтесь на 30 днів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Вітаю, підкажіть, будь ласка, а як зараз з житлом на перший час по прильоту з cuaet ситуація? Дають? На скільки? І яка процедура, це в аеропорту вже до когось звертатись, чи можна завчасно з кимось зконактувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436385500T Offline
    t5436385500T Offline
    Ksusha Chobotok
    wrote on last edited by
    В мого старшого не дійсний. Ми на федеральному етапі. Дозапитіі за це не було. Я в заявці вказала, що ми не маємо його national ID
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи додавати ОК-5, якщо листа від колишнього роботодавця з України нема і досвід не клеймиться для балів? Якщо можна обійтись без неї, хотілось би обійтись. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    А є сенс додавати прострочену ID картку і писати пояснення, чи легше вказати що немає?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391211939T Offline
    t1391211939T Offline
    Василина
    wrote on last edited by
    Можливо хтось може пояснити , для чого є дві таблиці для підрахування балів якщо при подачі на Expression of interest важлива та де потрібно набрати мінімум 60 балів ( по якій власне у нас недостатньо балів ) . Але якщо по таблиці SWM то набираємо 685 . Чи я неправильно щось розумію ? Спочатку йду подача на EOI , далі відбувається номінація і ми йдемо по програмі SWM
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Вам треба визначитись по якій програмі будете подаватись на номінацію від провінції: SWM або SWO Потім подаєтесь на eoi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Щодо уточнення даних по вашому кейсу на федеральному етапі дзвоніть за цим номером: +1.800.267.6788 Для уточнення питань по провінційному етапу: - [email protected] - +1.204.945.2806 Щодо відправлення чи дозавантаження додаткових документів до вашого кейсу на федеральному етапі, то користуйтесь цією формою - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application або тут теж можна підвантажити документи: - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t427207102T Offline
    t427207102T Offline
    12345
    wrote on last edited by
    Якщо не висиачаэ баллів по SWO подаєте на SWM та чекаєте коли бал знизиться до вашого рівня
    1 Reply Last reply
    0
  • t855881105T Offline
    t855881105T Offline
    Jane🐿
    wrote on last edited by
    Усім доброго дня Шукаю кімнату у Вінніпезі Дівчина 19 років 6 місяців тому переїхала до Канади Маю рекомендаційний лист від роботи та з колишньої кімнати Шукаю с 1 листопада або з середини Маю можливість заплатити за перший та останній місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    60 балів потрібно набрати для спецвибірки, якщо ви йдете по SWM, таблиця з 60 балами вам не потрібна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Для подачі перший крок це EOI ( expression of interest) Заповнюєте цю аплікацію на сайті МВ Потім чекаєте LAA на основі балів, які ви отримали в результаті подачі. Тест здати краще до подачі на eoi На момент подачі еоі маєте відпрацювати 6 міс фул тайм та мати емпллймент леттер від роботодаця Але найкраще, загугліть весь порядок подачі документів або пошукайте в ютубі відео😊 А також перегляньте закріплені тут повідомлення🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Добридень. Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію. Для подачі на номінацію від Манітоби спочатку потрібно отримати від провінції LAA Letter? Це на сайті Манітоби мені потрібно надіслати листа у вільній формі, що я хочу тут жити і чому мене привабила ця провінція, далі я чекаю 2-4 або більше місяців цього листа (якщо він прийде) і лише потім починаю подаватися через провінційну програму? І ще питання: на момент звернення початкового за листом у мене вже має бути здано тест з англійської чи я можу поки що продовжувати готуватися до нього? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391211939T Offline
    t1391211939T Offline
    Василина
    wrote on last edited by
    Тобто , якщо я визначилась що я подаюсь по SWM , після цього я заповнюю EOI і тоді мені не потрібно цих 60 балів , так ? Тоді мої бали рахують по тій іншій таблиці? Чекаю на спецвибірку від провінції , після цього подаюсь на номінацію і фінальний етап -федеральний . Дякую дуже за пояснення !!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.