Імміграція до Манітоби
-
-
Ну ваші з чоловіком мають підтягуватися в аплікацію автоматично. Там пишеться, що ці дані валідні до такого-то числа 2032 року і номер є. В мене в overview було вказано, що потрібно здати біометрію аж поки син не здав — його дані підтягнулися, і цей статус в аплікації змінився. Тепер пишеться, що їм не потрібна біометрія
-
Там треба обирати опції, щоб можна ввести номер UCI та номер своєї справи, і в якийсь момент після паузи робот озвучить опцію "натисніть 0, щоб з'єднатися з оператором" чи щось таке. Я дзвонила в середу вдень і чекала на лінії всього 16 хвилин.
-
В понеділок вони можуть не працювати, бо вихідний 11 листопада переноситься.
-
Там є питання: чи проходили ви медогляд протягом останнього року — відповідь "ні", бо медогляд був раніше. Наступним буде питання, чи ви збираєтеся працювати в певних галузях (і список далі) і чи проживали ви протягом останніх 6 місяців в країні з переліку (перелік окремо відкривається), і Канади в цьому переліку немає. Тобто, якщо ви не збирається працювати в перелічених там сферах і не виїжджали з Канади, то ставите знову "ні" — і вам не буде вилазити запит на повторний медогляд
-
У вашому випадку ТАК. працювати і далі. Надіслати джоб оффер, якщо такий же Teer, то в більшості без проблем погоджують. Пишу по висновкам всіх відповідей у цьому чаті. Ви можете так само їх знайти за пошуком.
-
Підкажіть будь ласка. А як краще зробити, якщо є джоб оффер, відсилати ДО отримання НОМІНАЦЇЇ, чи отримати номінацію, податися на PR і тоді писати офіцеру і погоджувати? Номінація має бути от от, так як чекаємо з травня.
-
Так я пішла у відпустку ,але за свій рахунок,так як мала тільки 2 дня відпускних оплачуваних!вернулася назад на роботу!
-
В Україні запис на біометрію робиться по імейлу, все досить просто, але вони самі призначають дату і час.
-
Коли це було? Рік потому було неможливо майже записатися, зараз досить просто. Ви онлайн слоти дивились чи на імейл писали? Моя родина сдавала в Києві влітку, записались по імейлу, чекали 2 тижня.