Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня,маю таке питання,хочу подаватися на skilled workers Manitoba,в мене рік праці буде в квітні,хочу за це получити додаткові 40 балів,чи я можу раніше податися на номінацію,не працюючі ще повний рік?чи треба чекати повний рік праці і тільки тоді подаватися?
-
Доброго дня , громадо, хто зараз заповнює заявку на федеральний етап, зробила усе окрім IMM 5406. Дивилась відео Дмитра, робила згідно нього все Ок. окрім даної форми. Я не можу її заповнити весь час видає технічну помилку, вже не знаю куди дивитись. Сім"я з 5 ти чоловік, головний аплікант чоловік , я та 3є неповнолітніх дітей. Розділ А заповнює, розділ В я так розумію не потрібно для нашої сім"ї, сестра є лише у чоловіка котра проживає в Україні. Коли доходжу до complete - видає техпомилку, пробую вже 3 дні поспіль. Буду вдячна за поради.
-
Всім привіт) ви помітили, що номінацій все менше і менше? 😏відчуття, ніби я дарма тут сиджу і чекаю на той ПР, а по факту wp закінчиться і гудбай май лавв)) я і так то не хотіла їхати до Канади, бо дуже для мене далеко, а тепер взагалі відпало бажання чекати чогось , чи буде чи ні 😏 Не кидайте капці тільки, осінньо-зимова депресія напала на мене😂
-
Подайтесь на продовження WP до 31 Березня 2024р., а якщо вже не продовжать, то тоді можна збирати валізи і в тепліші краї 😄
-
Мені офіцер не продовжив, просто зняв обмеження, а дату залишив ту саму
-
Доброго дня! Отримав новий паспорт, заповнюю форму imm5710 на отримання нового ворк перміту (не зняття обмежень). Підкажіть будь ласка які дати треба тут вказати? У відео було сказано що з сьогоднішньої дати до дати закінчення чинного ворк перміту, але ж то відео вже старе і як я зрозумів було зроблено більше для людей хто хотів зняти обмеження.
-
Вітаємо, Владислав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua