Імміграція до Манітоби
-
Я готова ✋ залюбки!) але ж візьмуть 😢
-
А на яких саме сайтах дивились?
-
Це в якомусь ідеальному світі такі терміни))) а якщо хтось із офіцерів захворів? А якщо люди на номінацію подали не повний пакет документів? А якщо треба дзвонити роботодавцю і питати за апліканта? А якщо роботодавець захворів? А відпустки? А свята?🙈 Калькулюйте з врахуванням всіх змінних факторів🙈 А і ще - при таких розрахунках як ви подали, то кількість відмов була б ніфігасобі яка велика, бо ви не враховуєте уточнення по 1 справі. Виходить так: Ага, немає одного документу в справі. І у мене ще 30хв на цю справу лишилось. Ну що ж - відмова, бо у мене немає часу дати людині можливість додати документ, бо за 30хв ніхто не встигне нічого.
-
Доброго вечора! Як ви вважаєте, якщо я маю WP до травня 2025-го, чи варто хвилюватися, що можу не вкластися в півтора року на отримання PR? Зараз я чекаю на номінацію, з серпня Received. Бачу тут в чаті людей, що чекають на номінацію по 7 місяців та на AOR по півроку. Дуже переживаю з цього приводу. Чи має сенс подовжити WP до 31 березня? Чи зараз мені його ніхто не дасть без видимих причин?
-
Якщо ви хочете більш детальних пояснень, то вони є. Маю багато канадських знайомих в різних державних органах, тому статистика в чистому вигляді. Вони мають кожен рік контракт на рік....Якщо вони зроблять свою роботу занадто швидко, то є вирогідність, що їтось там зверху порахує, що одна людина отримує зп задарма і 9 інших можуть зробити ту всю роботу так само. Або їм просто не перепідпишуть договір на наступний рік, бо в їх провінція не потребує. Тому всі мовчки сидять...і роблять вигляд неймовірно важкої праці....з оглядом...щоб проблили на наступний рік, бо стільки ще роботи....