Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, August Octavian! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ми їдемо з чоловіком на 3 тиждні в штати у відпустку. На пр подались. Проблем офіцер сказав не буде
-
Ну в мого чоловіка стільки вихідних нєма, то це буде також не оплачувана відпустка
-
Якщо відробити по 6 місяців фултайму на двох різних роботодавців, можна клеймити при подачі на номінацію рік досвіду?
-
А якщо були контракти на Upwork, де близько 2000 відроблених годин за 5 років. Чи можна це заклеймити якось?
-
Наче мусить бути 2080 годин, якщо працювати по 8 кожен день цілий рік
-
Доброго дня! Така ситуація, «наш любий» консул написав за 3 дня що мій запис перенесено на інший день, Торонто, вони дають запис за 9 днів, і тепер тупо не знаю що робить, білети отель забронював…. Які будуть поради? Білети виходить тупо згорають, звонить їм бомбить щоб в цей день чи як? Пишуть з технічних причин