Імміграція до Манітоби
-
Поїду в іншу провінцію після отримання ПР? І що таке добре фінансово забезпечені для Канади?:))
-
Що таке спецвибірка?
-
Дякую!
-
Друг має бути близьким. Фінансово незалежним та економічно успішним. Має мати можливість підтримувати вас в плані адаптації. Має бути готовий надати відповідні свої документи для уряду. Має жити в Манітобі мінімум один рік. І зрозуміло, що повинен мати плани жити там постійно.
-
У мене був подібний інцидент … правда, я на ранніх етапах зрозумів, що людина, канадієць не готовий, йому це не комфортно, хоча і друзі і спочатку пообіцяв. Тому я відмовився , щоб не зруйнувати дружбу, бо до того навіть могло дійти … Якось так))) Цініть друзів, особливо в Канаді(тут важко близьких друзів знайти, особливо в дорослому віці) , не ставте їх в незручне положення, якщо їм це незручно…
-
Я навіть знаю кілька випадків, коли друзі на словах готові підтримати, а потім, коли вже MPNP просить надати фінансові декларації, банківські рахунки від друзів, раптом ті друзі відмовляться виступити підтримкою і відмова у номінації. Кілька людей у чаті пройшли саме через такий сценарій, друзі спочатку погодилися, а потім , коли вже апліканти подали документи і відправили їм settlement plan, ті друзі передумали надати всю інформацію. У результаті отримали відмову, і мусіли вже через 6 місяців подаватися через SWM.
-
Маєте на увазі різницю між swo I swm?