Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Підкажіть будь-ласка, при заповненні аплікації на візу( отримали новий паспорт), що треба вказати у розділі purpose of my visit? Дякую
-
Саме так. І саме тому навіть безкоштовні авіарейси давали. Ви реально це написали? Канадський уряд не змушує нікого подаватись на постійне резидентство. Завдання СUAET було надати можливість тимчасово приїхати до Канади та працювати тут. Не більше і не менше. СUAET була створена в тому вигляді, якому вона була, через наполягання українського уряду, який не хотів (цілком справедливо), щоб люди їхали назавжди.Є Напрям Skilled Worker in Manitoba НЕ вимагає недосяжної суми грошей. 1365 доларів на аплікацію на ПР - це місяць овертайму на роботі або додаткова парт-тайм робота. Це реально будь-кому.
-
То інша різниця, раніше люди готувалися довго, і вони знали що їм потрібно щоб отримати PR, тут люди прилетіли без нічого.
-
Ви читали за яку я суму запитував? 1365$ це не проблема, проблема 10000$ чи менше на рахунку яка буде лижати декілька місяців, я за це запитував.
-
Інколи навіть декілька років
-
Привіт усім, можливо хтось стикався. При подачі Expression of Interest (EOI) вказую, що в мене є зданий ielts екзамен, але його термін діі спливає через тиждень. Тобто коли я отримаю Letter of Advice to Apply (LAA) і зможу завантажити усі документи в MPNP Online application, екзамен вже буде недійсним. Чи це вже немає значення, тому що на момент подачі вияву зацікавленості екзамен був дійсним?
-
Доброго вечора. Будь ласка, напишіть свій досвід. Як зробити довіреність на людину, що в Україні, перебуваючи фізично тут у Канаді. Можливо є контакти. Дякую
-
Особисто мій досвід: Створила сама документ, що мені потрібен «Я, імʼя прізвище, народжена і тд» хочу щоб Ви дозволили «імʼя і тд» презентувати мене, приймати рішення за мене і бути мною (ну не так, в офіційному форматі, я знайшла приклади в гуглі). Далі я завірила в нотаріуса за 50$ на наступний день, відправила в Україну DHL, там отримали, перевели на українську і зробили те, що мені потрібно було. ДШЛ доставляє в Україну менше ніж тиждень.
-
Вказував лише ті адреси, де жив тривалий час, хоча б місяць і більше.