Імміграція до Манітоби
-
У вас вже є номер CoPR? Я теж отримав цей лист, але я не бачу ніде цього на сайті. Підкажіть будь ласка , де він має відображатися?
-
У вас вже є номер CoPR? Я теж отримав цей лист, але я не бачу ніде цього на сайті. Підкажіть будь ласка , де він має відображатися ?
-
Вітаємо, Dmitriy_L! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Прочитайте, там на анкеті 5669 є детальна інформація що і як робити коли не вистачає місця в колонках, або хочете надати розʼяснення.
-
Вітаємо, Raya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В першу чергу потрібно, щоб мама подовжила свій перміт, податися до 31.03.2024, якщо до даного часу завершується перміт, додати листа з проханням відкрити робочий перміт ще на 3 роки. А потім вже думати що і як. Можливо, буде продовжена програма для українців, цього ніхто не знає. Ну або якщо мама сама, то можливо, пробувати її потім подати (як у вас буде вже ПР) через гуманітарну програму.
-
Але поки офіцер не відповів на мій лист з інформацією в мене ще немає доступу до цього порталу,вірно? На даний момент є лиш доступ до трекера,там де background check/medical exam і тд …
-
Всім, хто отримав ПР, рекомендую не тільки роздрукувати CoPR, а й завантажити у хмарне середовища чи собі на пошту - дані документи вам будуть ще потрібні до моменту отримання ПР карти і для оформлення пенсії. Важливо їх не загубити, бо відновлення дуже складне.