Імміграція до Манітоби
-
-
Дякую, що поділилися!
-
Дякую!
-
Рая, скажіть будь ласка, по новій програмі хто головний аплікант? Спонсор чи той хто планує отримати по спонсорству пмп?
-
Дякую, що таке полис рекорд я знаю, а що за справка говернмент? Де її брати і як називається в Україні?
-
Можливо в вас якісь гепи були в датах або навпаки оверлеп, тому наново просять ті форми. В мене в двух колег просили наново заповнити ті форми, пр отримали вже. В резюме я писала всю роботу і обовʼязки розписувала. По навчанню лише писала повну назву універу, дати і спеціальність.
-
Я робила дитині новий візітор рекордс після того як консул продлив паспорт, також прикріпила скрін про те що fee не стягуються, то моя заявка весіла 2 місяці без розгляду. Потім додзвонилася до них, то відповідь була, ви повинні оплатити, інакше через 3 місяці після подачі заявка автоматично анульовується, ніхто запитів про оплату не надсилає. Я оплатила, в кризову форму написала, але до сих пір тиша. Чекаю(((
-
Якісь треба долати ще документи до цих рекордів?
-
Ні, не було розривів, то я 200% впевнена, бо за цим особливо слідкувала та тричі перевіряла. Оверлепи є. Але куди їх подінеш, якщо вони об'єктивно були? Наприклад, я офіційно була звільнена з попередньої роботи в 2014 році в грудні, а на нову вийшла в жовтні того року, теж офіційно. То як це зазначати?