Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lana Sweet
    wrote on last edited by
    Вже.. чекаю якраз відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Дуже дивно. Зверніться тоді не до школи, а до укравляючої дивізії (вона одна на район), попросіть їх
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Скипа Елена Елена
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть будь ласка як змінити своєму сину візу візітор на work permit. Заздалегідь усім вдячна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Łukasiewicz
    wrote on last edited by
    привіт як повинен виглядати letter of employment для PR якщо хтось має зразок (робочий зразок 🙂 ) скиньте будь-ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    а ви пробували дзвонити чи підійти до офісу пояснити що саме треба? мовляв, для іміграції довідка що дитина тут вчиться
    1 Reply Last reply
    0
  • t520990680T Offline
    t520990680T Offline
    Viacheslav
    wrote on last edited by
    понял спасибо незнал
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    В цьому чаті є правило: комунікація лише українською або англійською
    1 Reply Last reply
    0
  • t6377130223T Offline
    t6377130223T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    http://вчиукраїнську.com
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana Sweet
    wrote on last edited by
    сьогодні піду очно. В листі пробувала пояснити. Але думаю моя помилка була що. я вказала слово immigration). Після цього я так розумію решта тексту вже не важлива)
    1 Reply Last reply
    0
  • t520990680T Offline
    t520990680T Offline
    Viacheslav
    wrote on last edited by
    у кого есть сайт где заполнить апликацию
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Bois Babaev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Все є у закріплених повідомленнях та файлах чату. t.me/uccmb/125395
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Anastasia Delikatna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Łukasiewicz
    wrote on last edited by
    дякую за відповідь але це не те що я хотіла це є так як би лист рекомендація від робтодавця а мене цікавить лист в якому роботодавець (актуальний мій роботодавець) вказує дані на зразок яку посаду ти займаєш та скільки годин відпрацював дослівно називається цей лист letter of employment
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Повідомлення вище
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Лист від роботодавця. Employment Verification. Letter of Employment. Reference Letter. Референс з роботи. Зразок листа від Manitoba Bear Company, підписав директор Justin Trudeau
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Якщо це elementary school то не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У будь-якому випадку ви спочатку повинні відпрацювати 6 місяців, набрати певну кількість годин і тоді йти на maternity leave
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Тут в чаті були відповіді що якщо це офіційно maternity leave і місце роботи зберігається то можна. Якщо я правильно пам'ятаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025031454T Offline
    t1025031454T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Добрий день! Мене звати Анна, я пропоную заняття з англійської мови діткам і дорослим 💻Уроки проходять в інтерактивному форматі, включають: читання, письмо, аудіювання та розмовну практику в цікавій ігровій формі. В своїх уроках я використовую навчальні відео, квести та відеоігори, які ми проходимо разом. До кожного учня маю індивідуальний підхід, враховуючи рівень та інтереси. Школярам допоможу надолужити шкільну програму. Ми будемо розвиватись у всіх напрямках, які допоможуть оволодіти мовою. Це: ✅ аудіювання ✅ читання ✅ писання ✅ граматика ✅ розширення словникового запасу ✅ і найголовніше, отримаємо незамінні навички комунікації англійською мовою. Саме остання навичка допоможе як умога скоріше будувати і використовувати в мовленні конструктивні речення та вільно спілкуватись на будь-які теми. ⏰Тривалість заняття - 60хв 💸 Вартість - 350грн (онлайн) Також пропоную заняття business English, які напряму допоможуть в роботі у вашій сфері Разом підберемо програму, для того щоб ви за короткий термін мали змогу використовувати англійську мову по вашій спеціальності. Це є першим кроком для вашого кар‘єрного зросту ⏰Тривалість заняття - 60хв 💸 Вартість -350грн (онлайн)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags