Імміграція до Манітоби
-
дякую)
-
я вже в канаді
-
Добрий день всім. Скажіть будь ласка, може хто знає, як зробити новий ворк перміт, якщо закінчилася дія старого? на оф. сайті не можу знайти, знаходжу тільки як зняти обмеження з діючого
-
Доброго дня. Можливо вже десь було. Ситуація така. Почали процесс я + дитина Квітень заявка Травееь біометрія Вересень вклейка Жлвтень забрала паспорти. Не думала що процесс так затягнеться. У мене віза до кінця до 2027 а в дитини до квітня 2023. Як їй подовжити? Вже є новий паспорт на 4 роки. Дякую
-
Так Умова лише бланк підприємства/школи, якщо він українською то авжеж так і залишиться В мене бланк був англійською
-
Знаходила десь в іншому чаті, що чоловік сам від руки на аркуші написав англійською і зробив фото цього дозволу разом зі своїм паспортом, казав, що візу отримали. Зараз намагаюся теж саме зробити, подивимось
-
Тобто залежить лише від бажання роботодавця? Немає офіційних перепон щодо укр.бланків та мови? Перекладач вже збагатився на моїх перекладах, хотіла хоч десь трохи з економити
-
Якщо не підписують, то пишіть на українській, а потім до перекладача
-
Я писав одразу англійською на оф бланку
-
Доброго дня, підкажіть, хто робив рекомендаційні листи та справки з місця роботи. Вам писали українською і потім ви перекладали та завіряли чи можна одразу щоб організація ( в моєму випадку це держ.школа) на вже перекладену на англійську мову текст підписала і з печаткою на офіційному бланку роздрукувала? В мене просто проблема зі школою, я все переклала сама англійською, їм тільки роздрукувати і підписати, але ж не хочуть, бо ж текст іноземною мовою, а оф.бланк українською . Хто як робив? Я розгублена трохи
-
Paysend
-