Імміграція до Манітоби
-
Я не знаю, чи так вийшло просто бо так вийшло, чи це подіяло. Я чекала місяць від біометріі, на той момент усі чекали 2-3 тижні максимум. Я зателефонувала і вказала причину чому не можу залишатися в Нідерландах чи повернутися в Україну: моє місто під обстрілами кожен день, в Нідерландах ну дуже дорого, 2000€ за квартиру , я пояснила що залишаюсь у знайомих знайомих знайомих, і не можу більше в них сидіти, за кордоном перший раз і в інших країнах Європи взагалі немає нікого, вони сказали , що розуміють моє положення, і роздивляться заявку в найближчий час, через 15 годин вже була фоілес віза, тобто це на наступний ранок
-
Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, розібратися з трактовкою другого речення абзацу: "Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process." Це означає, що треба залишатися в Канаді на весь час розгляду твоєї подачі? Тобто, поки не дадуть PR/ відмовлять - не можна виїжджати? Чи до якого моменту? (Це цитата з пояснювання до нової програми Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada, розділ "Who can apply" пункт "Family members who can immigrate with you to Canada".)
-
так, головний аплікант повинен перебувати у Канаді. Знайомі телефонували до IRCC, їм також таке там підвтердили. Головний аплікант повинен перебувати у Канаді до отримання ПР, у короткі відпустки можна їздити, але статус тимчасового резидента повинен бути постійно - таку приблизно відповідь отримали знайомі на гарячій лініїї IRCC. Телефонували за даним номером +1 888-242-2100
-
Моя думка саме і будується на логіці. Діти - потенційні платникі податків, чим їх більше ти більше отримає держава. Рідка і потрібна професія - зарплата частина якої буде йти податком + рішення професійного голоду в провінції що в свою чергу допомагає розвивати все .