Імміграція до Манітоби
-
О, так, дуже Вам дякую😊
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, де знайти аплікацію, щоб зареєструватися на різдвяний кошик? Я знайшла тільки нормери гарячої лінії, але, на жаль, так і не можу додзвонитися... Буду вдячна за відповіді😊
-
Доброго дня . Як бути з цим пунктом ? Усі відео говорять вказувати усіх дітей , але у умові написано дітей від 18 років. Що вказувати?
-
Дякую
-
Навряд чи хтось стикався з тим, що в нього було відкликано work permit, який було отримано при в'їзді до Канади, через гепатит. Виплати та всі інші умови, як українцю, також зберігаються. Можливо, цей медогляд якось вплине при отриманні PR, але до того моменту ще багато часу пройде, все дізнаєтесь.
-
Доброго вечора! Якщо подалися по SWO на номінацію (етап received) і головний аплікант звільниться, чи будуть проблеми з іміграційним офіцером коли почнуть розглядати справу?
-
Адресу і назву консульства Ізраїлю
-
Змінити можна, тільки повідомте офіцера обов’язково,напишіть письмо,вкажіть причину звільнення і тд.Вони передзвонять на Вашу нову роботу,спросять чи працює людина.В ідеальному варіанті людина має працювати на одного роботодавця до отримання PR,але це життя,всяке може бути.
-
Де додавати нові документи? Заходжу в свій аккаунт і хочу додати доки і мені видає "Error 403. Access forbidden" і так вже 4 дні. Мені треба додати доки про те, що не основний аплікант знайшов роботу і хочу додати підтверджуючі доки. Підкажіть, куди ви додавали ?