Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть, що тут правильно вибрати, закінчив вище професійне училище на той час так називалося, маю диплом, рік учився після 11 класів
-
Підкажіть будь ласка як выдали свою аплікацію на EOI?
-
Дуже дякую 🙏
-
One year post-secondary certificate.
-
Ще одне не стандартне запитання 🙋♂️ з таким балом шансів 0 що скажете? Англійську не здам як би я цього не хотів, попередній досвід роботи теж не підтверджу ніяк, тільки досвід роботи в Манітобі 1 рік вже є.
-
В мене тір 3 англійська не потрібна
-
Пункт 3 - Work Experience. Досвід роботи на одного роботодавця уже в Манітобі, який більше 1 року, також можна клеймити в цьому розділі. Підтверджується тим самим employment verification letter, якщо роботодавець той самий.
-
Де саме вказати що рік працюю, я не бачив цього пункту?
-
Так.
-
Якщо у вас є вже досвід роботи в Манітобі більше 1 року і ви досі працюєте на того самого роботодавця, то в розділі Work Experience ви можете вказати цей 1 рік. Отримаєте в такому разі ще 40 балів, здається. Шанси пройти цілком нормальні. Від лютого до листопада цього року прохідний бал крутився навколо 640-650 балів. Зараз трохи піднявся, але цілком імовірно, що може опуститися протягом наступних місяців. Ваша заявка EOI буде дійсна протягом року від дати заповнення. Думаю, є всі шанси пройти вибірку. Щодо англійської, то якщо у вас teer 0-3, то англійську не обов'язково здавати.