Імміграція до Манітоби
-
дуже Вам дякую!
-
Дякую
-
А до тих пір, поки паспорт не відправлений, віза CUAET не перекреслена, а імміграційна - не поставлена, віза CUAET дійсна? Вибачте, я не доколупуюсь, у мене на наступний рік запланована невелика подорож якраз на період, коли я вже розраховую бути на федеральному етапі і якщо в цей час прийде підтвердження PR, я зможу по своїй CUAET візі і WP заїхати до Канади? Вони ж не автоматично анулюються?
-
Анулюється зразу після процедури лендінгу. Але ж вам дадуть 7 днів на підтвердження вашого місця перебування. Якщо ви будете у Канаді, то вам прийде запрошення на віртуальний лендинг. Якщо поза межами Канади, то процедура лендингу відбувається у першому аеропорту Канади через імміграційну візу та фізичні landing papers. Для головних аплікантів по SWM лендінг має відбуватися виключно у Канаді, тобто віртуальний лендинг, про який тут говорять
-
Ой,друзі😁сьогодні зранку почала заповнювати аплікацію на провінційний етап,це жестяк як довго і багато,не очікувала) Просто хочу зауважити,не затягуйте з подовженням всіх пермітів,нових паспортів,робіть переклади заздалегідь,отримуйте всі референси і інші документи. Я вважала,що все вже підготувала,що за дві години справлюся,так ні💪😄 Спливли особисті нюанси,документи які треба зробити і завантажити))