Імміграція до Манітоби
-
As I said previously in different chats: those courses are nor your remedy. If someone using only courses - good luck. There is no way in hell that someone will succeed. You need to go conplex about it - courses, real life conversations, reading books/newspapers/magazines, watching TV... I personally know a person who got his English using courses as a sidekick to his personal learnings. And this person deserves it because he put a lot of effort in it.
-
Добрий ранок. Щодо кредиту на авто, написала я до МПНП з приводу того як він вплине на мій кейс по SWO. Відповідь надійшла максимально не по темі, коротка і не про кредит. Із цього роблю висновок, що до кредита їм справи немає 😀 "The Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) is an Economic Program. Potential MPNP applicant must prove that they have sufficient and available funds to settle in Canada. Funds must be readily available to them."
-
Статистика за листопад
-
І про що це говорить?
-
Ні про що ,просто для розуміння як йде процес
-
Майже 3к аплікацій було подано
-
Тренажер для тренування Listening та Reading для EILS
-
🙏❗️Будь ласка ,потрібна поміч експертів,або тих ,в кого була саме така ситуація як у нас з донькою…Допоможіть мені розібратися що і як треба правильно зробити,щоб не порушувати закон перебування у Канаді моїй доньці. Коли робили візу на початку війни,то навіть не замислювалися над тим,що дія паспорту доньки через півтора року вже закінчиться… В літку я злітала до України і зробили там доньці новий паспорт…,тепер ось така ситуація. Моя старша донька(яка залишилася зі своєю сімʼєю у Німеччині,так як знає англійську добре ) подала в акаунті запит на поновлення ворк перміту для моєї доньки ( їй 16 років,в січні буде 17) але вже пройшло більше 2 місяців і тиша… Я просто не знаю,які повинні бути мої дії.,що нам потрібно зробити,щоб розуміти що ми після 12 березня не повинні покинути країну через це…Якщо все-таки прийде цей ворк перміт для доньки,то які дії надалі? Будь ласка,допоможіть розібратися. Всім дякую.😊
-
паспорт вже є…,зробили в Україні