Імміграція до Манітоби
-
Виходить, що у вас безперервний стаж (український до кінця квітня + канадський з травня), але місцева робота не зрозуміло, чи фул-тайм чи ні. Якщо це теж фул-тайм, то, думаю, можга клеймити 5 років, якщо ви маєте довідку з укранської роботи
-
Існував умовний дядя Ігор . Цей дядя Ігор працював все життя на установці вікон,та СТО ,тут він знаходить подібну роботу ,і ремонтує автомобілі ,англійська у нього не дуже ,але йому мало платять і власника це влаштовує , і він просить вказати цю позицію ,яка підпадає под тір 3 . І деяким маленьким майстерням все одно що писати , бо людина попросила і вони пишуть . І він подається на номінацію ,а там вже лотерея . І таких прикладів по багатьом професіям можу навести,туди і зварювальники з 0 англійською .
-
:( дивно. Тут писали, що як нема розриву, то треба плюсовати... Тоді, виходить, якщо рахувати від дати пожачі EOI 5 років назад, то від грудня 2018 до грудня 2023 в вас є три повних роки нерозривного стажу з України
-
Чула, що закордоном ви можете зробити ІПН навіть не маючи внутрішнього укр паспорту і живучи на ПМЖ в інший країні. Так принаймні до 2022 так було. Як тепер не знаю. Зверніться до адвоката в країні де ви маєте ПМЖ, який працює з Україною. Або може є такі адвокати і в Канаді.
-
З грудня 18 по грудень 19 — 1 рік; з грудня 19 по грудень 20 — 2 рік; з грудня 20 по грудень 21 — 3 рік; з грудня 21 по грудень 22 — 4 рік. Отже, таки 4 роки.
-
Через скільки часу після того як ви відправили підтвердження що ви знаходитесь в Канаді та завантажили фото для ПР карти вам прийшло підтвердження ПР на пошту? Бачила не раз що писали 3-5-7днів. Я завантажила ще 3 місяця назад і ніякого підтвердження ще не прийшло. Думаю, чи правельно я все зробила...
-
www.facebook.com/saadfestival/videos/2037947769897301/
-