Імміграція до Манітоби
-
MPNP сказав. Вимоги для SWM - працювати по одному teer і в одного роботодавця від 6 міс.
-
Що вам відповів офіцер?
-
Так, я розумію, але якщо я вже в нього 1.5 роки, подалась, чекаю, а у нас прям під дверима бізнеса констракшн, продажі впали на 80%, вони не можуть собі дозволити нам давати години як раніше, менеджер увесь час без настрою, тримає мене тільки щоб меньше 30 не було, бо знає ситуацію, але так не може продовжуватися Невже не можна змінити на вищий teer і зп на 5$ в годину більше, також фулл тайм? Але teer і роботодавець інші 100% Я просто не можу далі працювати якщо мені будуть давати максимум 25 годин і підпадати під вимоги програми, такую ж саму роботу вже не хочу також, бо це мінімалка, нема карʼєрного росту, не повʼязана з моєю освітою (інший teer напряму повʼязаний) Нову роботу вже знайшла, але не знаю чи ризикувати чи на колінах просити ще мене потримати і після номінації піти?
-
Рекомендую це вже зробити. Бо він теж не відповість вам через 5 хв. Може тиждень два почекати треба буде. Це буде офіційна відповідь, а не чийсь досвід, чи думки
-
Шукаєте нову або вживану машину? Можу вам допомогти. Я працюю в діллершипі Capital Ford Lincoln, в нас на вибір є нові чи вживані машини в гарному стані. Всі машини в гарному стані та перевірені найкращими техніками на локальному сервісному центрі. За більш детальною інформацією пишіть в приватні повідомлення. З задоволенням допоможу вам в оформленні автомобіля для вас та вашої сімʼї. Чекаю на ваше повідомлення
-
Вітаємо, GTR! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім доброго дня , хотів запитатись хто знає чи по SWO оці $10 000 обовʼязково тримати на чекін акаунті чи можна їх перевести на сейвінг акаунт щоб ще якісь проценти нараховувались ?
-
Супер дякую
-
Дублюєте