Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 284.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Світлана Шиман
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка, з такими питаннями: Чоловік у січні буде мати 6 місяців роботи на фултаймі. Дивлюся на SWM. Посада, яка була зазначена у офері - Mechanical Service Technician. Згідно з фактичними обов’язками він має teer 2, але ця професія вимагає сертифікат, якого в нього немає. Чи має сенс просити на роботі, щоб писали, що він helper (teer 5), тоді сертифікат не потрібний і треба здати мову? Чи потрібний сертифікат і на якому етапі? Може хтось стикався з таким питанням? Чи я щось не вірно розумію? Чи наприклад, якщо виконати умови SWO (гроші, досвід, освіта) і набрати 60 балів, то буде простіше? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Коли заповнюю анкету на продовження статусу Visitor для доньки, треба спершу свої дані в анкеті вводити? Чи дані моєї доньки? Дякую за підказку. Гарного вечора!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Рустам
    wrote on last edited by
    Я все ще можу отримати новий ворк перміт для продовження свого перебування в Канаді, навіть якщо я все ще не маю піару але маю номіні провінці, я просто хочу уточнити
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для спецвибірки потрібно мова, гроші, обов'язково набрати 60 балів. Якщо є можливість податися через спецвибірку, то я б особисто так і робив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Рустам
    wrote on last edited by
    Велике дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Для TEER 4 -5 мову здавати обов'язково. Для TEER 2 у більшості випадків потрібно мати або супервайзерська позиція або мова від CLB 6+.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Після подачі на федеральний етап ви можете відкрити bridging permit, фактично це той самий open work permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо ваш перміт завершився і ви не продовжили, то ви вже порушили правила номінації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну хоч допомогу отримають і буде мед страховка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Щодо самого сертифікату, то на роботі мали б підказати що і як
    1 Reply Last reply
    0
  • t649880523T Offline
    t649880523T Offline
    Volodymyr MISVO2
    wrote on last edited by
    Друзі щойно отримали Work Permit в аеропорту Монреаля, з позначкою куает…, проте тільки з обмеженням працювати в Онтаріо( так як рік тому при подачі вказали що більш за все поїдуть туди) А летять вони до Вінніпегу
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Без поняття. Але є ризик, що IRCC вважатиме це не TEER 2 і скаже здавати мову на протязі 30 днів. Вам вирішувати :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана Шиман
    wrote on last edited by
    Я про мову розумію, дякую велике. На SWO мова також потрібна. Тому будемо здавати. Я не можу розібратися з сертифікатом професії Механік. Якщо його отримувати треба 100% , то це час - навчання і іспит. Як тоді можливо податися на номінацію? Занизити кваліфікацію? Чи я щось дійсно не розумію. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t649880523T Offline
    t649880523T Offline
    Volodymyr MISVO2
    wrote on last edited by
    Попросили офіцера виправити на Манітобу чи взагалі зняти обмеження по локації роботи, чекають на результат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ворк перміт не має обмеження працювати в конкретній провінції. Там просто вказана локація
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Номінація провінції не визначає вашого статусу. Грубо кажучи для федерального уряду це ніщо. Номінація провінції - це просто документи, який каже "от ми цю людину оцінили на те, чи зможе і хоче вона жити в провінції і чи зможе успішно знайти роботу." Все. Видаючи номінацію, провінція рекомендує вам подаватись на ПР, а чи ви це зробите, чи ні - це ваш вибір. Сама по собі номінація не є імміграційним документом. Ваш статус визначає ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана Шиман
    wrote on last edited by
    Я уточню, але ми розмовляли попередньо, їм сертифікат потрібний тільки у випадку, якщо чоловік буде робити інспекційний сервіс (аналог ТО), він його не робить, тому сертифікат не потрібний. Я просто читала вимоги у teer, і там пишеться, що ці обов’язки підлягають сертифікації у Манітобі. Хоча по факту ні. Тому хочу зрозуміти, чи якось вплине відсутність цього сертифікату в нього на розгляд аплікації? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана Шиман
    wrote on last edited by
    Можливо вже хтось з групи подавався як механік і має досвід. Буду уже вдячна за інформацію, якщо поділитеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ще раз, в Манітобі тільки 9 професій, які вимагають сертифікації або зарахування до apprenticeship program до того, як ви почали працювати 1) Construction Electrician 2) Crane Operator - Mobile Crane Operator - Boom Truck Hoist Operator - Tower Crane Operator 3) Industrial Electrician 4) Refrigeration and Air Conditioning Mechanic 5) Sprinkler System Installer 6) Steamfitter-Pipefitter 7) Electrologist 8) Esthetician: сюди ж входить і майстер манікюру 9) Hairstylist www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/compulsarytrades.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана Шиман
    wrote on last edited by
    Дякую Вам. Буду розбиратися з кодом NOC. Мабуть я щось не так зрозуміла. Гарного вечора.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags