Імміграція до Манітоби
-
Так. В заявці на ЕОІ нема такого варіанту Тож раджусь у Вас як бути
-
Наприклад, я як кандидат SWM відповідаю на питання ‚я не працюю в канаді, але маю джоб офер‘ - тож ні. Бо я працюю Те саме може відповісти SWO
-
В анкеті ЕОІ питають страну перебування. А якщо я зараз засабмітив ЕОІ в Польщі, вказав country of residence Poland. А коли пришлють LAA, я буду вже в Канаді по візі CUAET. Нічого страшного? Чи треба буде додати пояснювальний лист, що вже в Канаді і маю дозвіл на роботу?
-
Я знайшла відео) Оперую ним Ото й питання витікають
-
Вибачте, не дуже розумію Тут або SW без специфікаціі, або бізнес стрім
-
А як бути, якщо я не можу довести досвід? Мені ж за це бали нарахують
-
Тут ситуація не однозначна. Читав що деякі висилали і їм вклеювали, а деяким повертали без вклейки, так як на дитину немає запиту. По своїй практиці скажу, що дружина здавала наші паспорти особисто в Кишиневі і там їй також відмовили у прийомі паспорту дочки без запита. Сам же запит на дитячий паспорт прийшов за 6 тижнів після наших
-
Прийшло підтвердження на вклеювання візи мені та дружині, а дітям ні. Висилати паспорти одним пакетом всі і просити щоб вклеїли дітям? Що робити? Дякую за відповідь
-
Підкажіть, будь ласка, якщо при заповнені ЕОІ профайлу вказати досвід 0 років (через неможливість доказати), а після запрошення подати документи вказувати реальний життєвий шлях і роботу відповідно. Чи будуть питання у офіцера чому не вказали досвід при ЕОІ ? Чи залежить від офіцера?
-
Дякую🤗
-
Добрий день, перечитала вже майже все про дві програми подачі на ПР , цікавить програма SWO , не можу знайти про 60 балів з чого вони склаються? Чи можна по ній подаватися пізніше ніж через пів року? ( Не встигаю з англійською)