Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, можливо у когось була вже така ситуація, проконсультуйте будь ласка. У дитини закінчився паспорт/віза, я подала одну заявку на продовження visitor records та візи. Візітор рекордс отримала, на сайті заявка в статусі відпрацьована, але не вказано жодної інформації щодо візи. Я написала в кризові форму та отримала відповідь що запит був схвалений та запит на паспорт Надіслано. Але візітор рекордс я отримала ще в листопаді, а запитання на паспорт я не отримала та не бачу цієї інформації у особистому кабінеті IRCC.
-
Скільки в середньому чекати на відповідь?
-
Може краще для чоловіка інший аппоінтмент зробити?
-
Доброго дня. 6 грудня подав заявку до ЕОІ, 818 балів. Писали в групі, що відповідь буде в четвер 14 грудня, але вчора нічого не отримав. Це нормально чи ні?
-
Воно мене запитало скільки осіб, і я вибрала 2, думала потім зʼявиться функція додати імʼя
-
Згодна з вами 100%. Вже краще якось накопичити 10.000 не купляючи машину та без розваг, але йти по SWO щоб не тремтіти увесь шлях до PR що може роботодавець звільнить. Або якщо йти по SWM, то краще працювати на якійсь дуже простій роботі що легше знайти їй заміну за 30 днів. Наприклад прибиральниця, а не директор магазину.
-
А ви як групову заявку оформлювали?
-
Просто при бронюванні не було опції ввести дані другої особи. Тому я маю сумніви
-
Є нюанс. Хтось купляв освіту, тобто його проводили через усе навчання в універі і людина мала нормальний диплом, хоч і не відвідувала заняття. Переводили з курсу на курс. В цьому випадку, дипломи справжні, хоч отримані через корупцію. Згадайте про скандали з депутатами та міністрами, які мали такі дипломи, хоча їх ніхто не бачив в універах за роки навчання, хоча вони там рахувавались студентами. У випадку, коли просто купляли диплом без будь-якого занесення в реєстр, то підтвердити неможливо нічого.
-
Я б, мабуть, зробила на кожного окремий аппойнтмент 🤔
-
Номер аплікацї на ПР один і той самий для мене і чоловіка, може тому мене не питало імʼя чоловіка внести?
-
Хочу написати про свій диплом.Маю диплом зразка 1993 року тоді а Україні не було поняття бакалавр чи магістр,бали за освіту у мене були вирішальними щоб набрати 60 баллів,за вік маю нуль,тому ввідала диплом на оцінку WES чекала трохи більше місяця диплом оцінили як masters degree,але мій інститут дуже швидко надав всі транскрипти.