Імміграція до Манітоби
-
Що ви маєте на увазі під коректним спілкуванням? "Говорити на мові окупанта" вказує на те, що особа розмовляє саме на мові, яку вживають окупанти. Тобто, це зазначає мову комунікації, але не обов'язково вказує на підтримку або прийняття поглядів окупантів. "Говорити мовою окупанта" може вказувати на те, що особа не лише використовує мову окупанта для спілкування, але також може винести або підтримувати ідеологію окупанта. Вибір між цими формулюваннями залежить від того, яке саме значення ви хочете передати. У багатьох випадках ці терміни вживаються як синоніми і можуть використовуватися обидва
-
🔫 Катерина Ваврик кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Anna, @Bebettereveryday1, @Ihoriyan, 𝗜 𝗟 𝗢 𝗡 𝗔, @DarynaBg, @Russ_Tk, Serhii, @CipherXander, @e4euka, Kostya Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Порадьте, будь ласка, людину для перекладу документів. Дякую!
-
Доброго дня! У дитини в середині березня закінчується visitor record. В кінці цього місця їдемо пробувати податися на новий паспорт. Але через накладки в апоінтментах не впевнені, що вдасться податися. Плюс строки виготовлення незрозумілі. Чи може хтось підказати, чи вірно я знайшов інформацію в чаті: 1. Враховуючи строки виготовлення нового паспорту, навіть якщо вдасться податися, то краще продовжити дію старого (старий до середини березня)? 2. На підставі продовженого паспорту треба податися на study permit (дитині 9 років, був visitor record, який отнимали в аеропорту. Але прочитав в чаті, що треба отримувати саме study permit, бо із visitor record не вдасться отримати нову візу). Чи потрібно все ж таки отримувати visitor record? За яким посиланням подаватися? Скільки зараз строк очікування study permit/visitor record? Чи є десь перелік потрібних документів? 3. На підставі study permit (або все ж таки visitor record???) подаватися на нову візу? Який строк очікування візи? Які документи потрібні? За яким посиланням подаватися? 4. Якщо все ж таки вдасться податися на новий паспорт і ми отримаємо його, то треба буде наново податися на study permit/visitor record та візу? Вірно? Чи є якісь строки, яких потрібно дотриматися? На що потрібно звернути увагу? За пошуком перечитав ніби, але питання залишилися. Буду вдячний за допомогу!
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, при подачі на ПР якщо я не можу підтвердити попередній стаж роботи потрібно підкріпити пояснювальний лист. Але якщо вказати місце роботи автоматично зʼявляється поле куди потрібно додати документи що підтверджують цей стаж. Тож питання: чи можна під кожним місцем роботи яке ти не можеш підтвердити, додати пояснювального листа у полі що зʼявилося автоматично? Якщо так, тоді де можна знайти приклад такого листа? Дякую за відповідь 🤝
-
@Anastasiia_FidemMoris