Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, цікава думка спільноти, мені прийшов запит на новий медогляд в термін 30 днів. Але замість цього я додав старий результат і посилання на поправку з сайту про те що той медогляд відповідає усім вимогам і все ще дійсний. Чи хтось так робив і приблизно скільки у вас зайняло часу що б його затвердили? (Чекаю трохи більше місяця)
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Добрий день. Хочу привнести ясність раз і назавжди у питання military background check, т.щ. багато питань у всіх. Особливо якщо тут є офіцери, як Ви кажете, то можливо і вони можуть висловитися. Вчора пан Дмитро описав мету мілітарі перевірки, як то: - до якої військової інформації був доступ, - чи були скоєні військові злочини - та інш., що стосувалося служби Але не має умови для отримання ПР обов'язково відслужити. Умова надати правдиву інформацію. Та документи по наявності з перекладами. Відсутність документів може потягнути додаткови запити у відповідні структури та подовжити процес, але це не підстава для відмови (чи так?) Чи можете щось щє додати будь-ласка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артур
    wrote on last edited by
    Вибачте за таке питання, але скоротити його не можуть, у найгіршому випадку оставлять ворк перміт як є? Таких випадків не було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486805235T Offline
    t486805235T Offline
    Kristina Chukhnova
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, тільки головний аплікант має право на bridging work permit? Якщо це для мого чоловіка, то йому просто подовжувати? Щось я почитала canada.ca і геть заплуталась)
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Можливо усі запити у відповідні органи та представляти інтереси, будто представником може бути адвокат або особа за генеральною довіренностю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Якщо ви боїтесь що вас депортують в зв'язку з останніми заявами української влади про мобілізацію чоловіків з закордону, то не переживайте. Ніхто вас депортовувати не буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    питання про імміграцію, т.щ. у багатьох федеральний етап і вже почали приходити запити IMM5546
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Чи можна податись на новий ворк перміт а потім почати процес імміграції чи краще в процесі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1703412885T Offline
    t1703412885T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно повідомляти на етапі LAA офіцера, що підвищилась зарплатня ( змінилась на 1 $), посада та сама? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1731554135T Offline
    t1731554135T Offline
    Andrii Kondratiuk
    wrote on last edited by
    Підкажіть людину для перекладу медичної картки на англійську мову
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633157630T Offline
    t1633157630T Offline
    Nataliia Chorna
    wrote on last edited by
    Не допортують...але чи дадуть PR?...ось в чому питання...а ще дивно те, що рік не давали запит IMM5546 на фед.етапі, а тепер почали. Це ніби збір інформації про всіх придатних і військового зобов'язаних.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Звичайно, що немає умови відслужити. IRCC може перевіряти надану вами інформацію через посольство в Україні. Це я проходив, бо сам мав доступ до державної таємниці. Чи відсутність документів може бути підставою для відмови? Якщо ви все пояснили, то це точно буде прийнято до уваги. Але сама відмова має бути на якихось фактах, а не просто здогадках.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Я думаю це в кожній країні таке просять заповнити
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    формують ТРО Біла Північ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antonina
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка якщо робота онлайн на роботодавця з іншої провінції але фізично живу в Вінніпегу чи будуть знімати 100 балів? В кінці року подала декларацію що живу в Манітобі і асестмент прийшов на Манітобу, в цьому році буду те саме робити. MPNP написали що ....Income that shows up on your Canada Revenue Agency “Notice of Assessment” while in another province is considered working in another Province. Чи це означає що асесмент в Манітобі то і бали не знімають? Чи хтось з таким стикався?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Немає різниці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    По факту це не продовження перміту, а подача на новий перміт. І так, bridging permit виготовляють для всіх, в тому числі і депендантс, якщо потрібно. Це той самий open work permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugenia
    wrote on last edited by
    Добрий день! Питання щодо вимог до роботодавця і роботи у розділі: Ad requirements. Що робити, якщо оголошення про роботу не було ніде опубліковано? immigratemanitoba.com/employer-services/eligibility/
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ще один таймлайн від знайомих, яким от кілька хвилин тому прийшли eCoPR. Прибули до Манітоби у червні 2022. Головний аплікант робота по контракту на 12 місяців. Березень 2023 Подача ЕОІ спецвибірка, тоді ж LAA. Травень 2023 - номінація і подача на федеральний етап Вересень 2023 - AOR Листопад 2023 - portal 1 Початок грудня 2023 - portal 2 22.12.2023 - eCoPR!!! 10 місяців тривав процес імміграції.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antonina
    wrote on last edited by
    Я це знаю, що робота не підходить. Я запитую про risk assessment. Чи знімуть 100 балів?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags