Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Common law партнер отримав відмову у візі по CUAET. Порадьте будь-ласка як можна подати заявку на ворк перміт чи post CUAET з Канади для нього. Він приїхав по е-віза. Дякую
-
А якщо віза дитини вклеїна в паспорт мами і строк дії візи ще 5 років, потрібно подаватися на нову візу в новий паспорт дитини?
-
Дякую.
-
Подавалися на work permit
-
Немає ніякого спонсора. Для візи ви повинні вказати причину відвідування Канади. Якщо їдете до родини, то потрібно вільних запрошення у формі листа, також потрібно вказати скільки часу ви тут будете, виписки за останні 6 місяців тощо. Коротше кажучи, ви повинні довести, що їдете на короткий час і покинути Канаду без порушення Імміграційного законодавства.
-
Так, ми хочемо спробувати але чи маєте якийсь лінк як податися
-
За часів cuaet було досить багато відмов у візі cuaet громадянам країн, які eta eligible, вони вʼїзжали до Канади по eta і вже тут подавались на відкритий дозвіл на роботу, як член родини українців. Не знаю чи то працює зараз, але варто спробувати я вважаю:)
-
Ні, з Чехії. Я отримала документи і приїхала швидше. А він місяць тому
-
Я роблю продовження ворк перміт. Там питають, чи робили медикал екзамен останні 12 місяців Робили взагалі, але 1.5 тому. То писати ні?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html