Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, не знайшла інформацію в чаті. Підкажіть будь ласка хто має досвід з такою ситуацією: Відправлено заявку на продовження візи та візітор рекордс для дитини. Візітор рекордс отримали, але інформація щодо візи була відсутня в персональному кабінеті. Я написала в кризові форму, мені відповіли що заявка відпрацьована та запит на паспорт відправлений . Але я не отримала запит на паспорт.
-
Нема ніякої фінансової допомоги. Для будь-яких учнів школ, коледжів, університетів можна оформити студентський проїзний зі знижкою — 77 доларів на місяць. Проїзний для будь-яких новоприбулих — 53 долари на місяць, діє рік, але можна продовжити; його можна оформити на 1 особу в домогосподарстві — це загальні умови, для українців виключень нема
-
Дякую. А щодо фінансової допомоги, знижок на проїздні та спортклубів? Ви через себе оформляли чи окремо на дітей.
-
Дякую. Досить дивні назви.
-
Підкажіть,будь ласка.Якщо є ціль податися по SWO,тоді треба роботу фултайм не менше 35 годин в тиждень з контрактом на 6 місяців.після того подаватися на SWO,звільнитися і можна почати шукати іншу роботу?
-
Ні, не впливає.
-
Так, тим кому прийде запит.
-
Ну, то добре. Та коли я оформлювала у червні 2022, то мені так казали. Може, щось змінилося з тих пір.
-
Привіт усім Хтось робив довідку про несудимість в Чехії ? Розкажіть будь ласка свій досвід як ви її робили Дякую наперед 🤗
-
Якщо жінка отримала піар то чоловік з дітьми отримують автоматично? Яка процедура?
-
Якщо питання до мене , то ні.