Імміграція до Манітоби
-
Ого, людям навіть вдавалось подавались на новий паспорт без призначеної заздалегідь зустрічі?..
-
Доброго вечора. Чи потрібно вказувати попередній, теперішній досвід роботи для дружини ( дружина не є аплікантом) при подачі на номінацію в розділі Employment. Якщо так, то чи буде потрібне підтвердження? Дякую!
-
Підкажіть, хто замовляв ДХЛ доставку виготовленого паспорту з України до консульства в Торонто, за скіки часу він прийшов сюди? Чи краще дочекатися дипломатичну пошту і немає ніякої різниці?
-
Доброї ночі! Хто може підказати, що треба вибирати в цьому пункті, якщо є диплом лікаря, термін навчання був 6 років? Чи є тут в чаті лікарі які вже отримали PR та вказували Master's Degree? Якщо вказати "Three or more year post-secondary degree" можуть бути проблеми якщо потім додати диплом спеціаліста?
-
До чого це?
-
У моєї неповнолітньої доньки закінчується паспорт через два місяці та два тижні. Нам не подовжили, сказали приїхати через 2 тижні. Їхали з Манітоби до Едмонтону.
-
Ого! Це завдання с плюсіком! Я цього не знаю 🤷🏻♀️ Зараз проснуться професіонали може вони щось скажуть;)
-