Імміграція до Манітоби
-
Вони обоє тут присутні. Дякую.
-
Доброго дня , хто вже робив справку про несудимість з Польщі , напишіть яку ви адресу вписували в анкеті , польську де проживали до виїзду чи вже канадську?дякую за відповідь.
-
Чи тільки відміняти EOI? В самому LAA є інформація про коректування- If your situation (or that of your spouse or partner) has changed, you should try to re-calculate your ranking points using our Ranking Points grid available on our website before you decide to submit a full application. If your new score is lower than the minimum points score in the draw from which you were advised to apply, you should consider declining this LAA.
-
Доброго дня! Отримала LAA, але стала сумніватися на рахунок освіти в EOI. Вказала Master degree, по факту маю диплом бакалавра і спеціаліста, загалом 5 років навчання, евалюації від WES не маю. Тепер розумію, що треба було краще вказати, що Three or more years post secondary... Чи можу я це виправити в моїй анкеті EOI? Бал зменшиться, але буде прохідний для пулу, з якого мене вже вибрали
-
Дякую! Навіть без WES?
-
Доброго дня. У гуглі знайдіть фірму що робить витяги у Києві. Вони можуть зробити онлайн. Так само з перекладом, вони зазвичай роблять. заплатите від 1000 до 2000 грн. оригінали, здається, вам не потрібні одразу, тож вони зможуть переслати їх вашим родичам або друзям по Україні
-
Може надійти запит від офіцера який буде розглядати ваш кейс. У мене так було. Я вказала меншу суму ніж потрібно було по спецвибірці і офіцер надіслала запит чи є у мене докази що у нас є достатня сума. LAA - це комп відіслав, бо у вас виконались якісь його алгоритми. А коли справа попаде на стіл до живої людини, то там можуть попросити показати що ці гроші є не на словах🤷🏻♀️
-
Розказую як ви можете в Канаді отримати безкоштовно речі 😉 youtu.be/sC2S3JVJjnA?si=fh6-_7VuZZMyG0o0
-
Вітаємо, Mykola Dyachuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua