Імміграція до Манітоби
-
З Новим роком, доброго ранку, підкажіть , будь ласка, 5 років спеціаліст заочне відділення до якої категорії відноситься?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як виставляють оцінку за IELTS? Береться середнє арифметичне за всі 4 компоненти? Бо чула, що в CELPIP оцінкою буде найнижчий бал за всі 4 компоненти екзамену Можливо хтось здавав два тести і з власного досвіду може сказати, що для нього було легше?
-
-
Послухайте пробні і вирішуйте як вам. В селпіп було аудіювання, де в кожного свій акцент. Теж таке собі. У АЄЛТС на аудіюванні ви слухаєте і зразу бачите питання - відповіді, у селпіп питанн зʼявляється лише після того як ви прослухали повідомлення. Повторюсь, то не щось дуже простіше і дуже складніше, то просто яке ви більше натренуєтесь робити
-
А чи потрібно довідка з місця роботи де ти працював менше 6 місяців. Адже на сайті імміграції пише, що не потрібно включати роботу на якій ви працювали менше шести місяців. Я вірно зрозуміла? Тобі і цей досвід під час заповнення аплікації не потрібно подавати?
-
Вітаємо, Darya Nikolaeva! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я не знаю, що в мене був за акцент в одній із частин аудіювання, але я пропустила 4 відповіді, бо взагалі нічого не могла зрозуміти. Як вата в роті 😅😄
-
Це неправда. Можуть бути різні акценти. Порада на спікінг: не забудьте у першій частині розказати, що ви з України 😉
-
Потренуйтеся безкоштовно: аудіювання та читання IELTS ieltsonlinetests.com/
-
Вітаємо, Sergii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua