Імміграція до Манітоби
-
Величезне Вам спасибі 🤩
-
Друзі привіт. Запитання максимально без води. Хто жив за кордоном довше 6 місяців і брав собі довідку про не судимості наприклад за місяць до вильоту. Вона проходила у вас ? Ну бо теоретично в них написано що якщо ти виїхав і там не живеш і взяв її в останній день або після того як виїхав то вона без строкова в такому випадкку. Зараз переймаюсь чи не скажуть мені що прострочена і нову брати доведеться.
-
Ми з сім'єю ще в липні, при подачі на ПР вирішили в відпустку після отримання.
-
Сдается комната в частном доме на Furby St, 515$ все коммунальные включены. Кому интересно пишите в личку
-
AOR це лише номер справи. Значить що почали розглядати. До eCOPR процес може зайняти від кількох місяців до року. А от коли отримати eCOPR тоді всі Візи і перміти анулюються. Перед отриманням на емейл приходять лист і дається 7 днів щоб підтвердити що ви в Канаді.
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка! Як правильно перекладати, якщо на двох мовах свідоцтво саме Допустимо, свидетельство о рождении/свідоцтво про народження Писати Birth certificate Birth certificate Двічі? І так кожне питання вийде Виглядає дуже тупо😄 але, напевно, так треба?
-
А то я зробила один, а при перевірці думаю, чи треба було двічі
-
Дякую)
-
Ось і ми . Також заповнили SWM
-
Дякую ☺️ дуже хвилююся
-
Можна, будь ласка ще одне тупеньке питання ? Частину документів переклала Was born on the 5 of March А частину Was born on March, 5 І так і так підходить? Чи то я вже докопуюсь? Я переклала все, але при перевірці того, що переклала починаю все піддавати сумнівам
-
Добрий вечір,скиньте будьласка посилання на е-чергу на оформлення паспорта дитині.Дякую!!!
-
Дякую, якраз так виправляю тепер, одну кому 🌸🌸🌸