Імміграція до Манітоби
-
Змініть браузер, пристрій. Спробуйте з телефону
-
Так, але я до кінця не впевнений
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: 📺 Актуальні новини; 🧰 Отримання PR, допомога з перекладом документів; 🏡 Допомога в пошуку житла; Від українців – українцям. Welcome to Canada
-
@banofbot
-
Всім доброї ночі , можете підказати ссилку щоб розібратися які документи потрібні для ПР , ( для номінації і на федеральному рівні),для Teer 0-3 без екзамену з мови
-
Вітаємо, Tetiana Smoliak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Привіт усіх із наступаючими святами)) Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези .. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355161166978742 Paypal [email protected]
-
Для чого перекладати військовий квиток? Його ж немає в списку документів
-
Добрий ранок! Комусь вдалося пов'язати програму з обліковим записом IRCC? У мене, чомусь немає збігів.
-
Part Time
-
Я не булу сперечатися. Я ділюся власним досвідом