Імміграція до Манітоби
-
Ні, економ😅спочатку до Торонто німецька авіалінія, а потім вест джет здається. Я спитала за п’ятницю 21 жовтня і за 4 листопада. Відповіли,що ціна однакова)
-
Ну може вони вам бізнес класс знайшли, або перевізник модний? Ну або ж білет на завтра скажемо
-
Це за квитки? Мені в турагенстві сьогодні сказали 3300€ за мене і дитину.
-
Можна спробувати відправити поштою, а якщо самі, то правильно заповнити consent form.
-
Але це ближче до зими
-
Ну я дивився з Амстердаму на весттджеті приблизно за 400$ з багажем з людини
-
Може, звідки їхати будете?
-
Де ви такі ціни знаходите? Шукайте через ківі, а далі бронюйте самостійно на сайтах вказаних компаній, які підбере вам ківі
-
Тільки долари!
-
Доброго дня. Може тут є перукарі які вже працюють у Манітобі? Підкажіть як ту червону печатку отримати? Та чи реально подаватися на PR, працюючи в салоні? Знаю, що перукар вже є у класифікаторі професій то NOC 6341 у розділі B. Але як з цим у Манітобі? Чи може роботодавці повинні приймати участь у подачі теж?
-
Поділіться інформацією, хто летів з Німеччини чи Амстердаму, ви платили 2000-3000€ за квитки? Через Торонто?
-
Чи є сенс навчатися в коледжі в якомусь із районів крайньої півночі? Думаю про Нунавут, там за ідеєю конкуренції на місце менше, і можливо вимоги трохи простіше, думав хтось про це?
-
Дякую
-
А де переробляти? Чи можна поїхати в аеропорт Вінніпега і там зробити?