Імміграція до Манітоби
-
Ні, на федеральному
-
Вітаю! Сьогодні отримали eCoPR. Якщо коротко, то процес виглядав наступним чином: EOI/LAA - березень‘23 Номінація - травень‘23 Заявка на ПР - червень‘23 AOR - жовтень‘23 Біометрія/медицина - листопад‘23 PR confirmation- листопад‘23 IRCC PR Confirmation Portal - грудень‘23 eCoPR - січень‘24 Йшли по SWM, до імміграції готувалися ще до війни та CUAET, тому майже всі документи, тести, переклади були в наявності. Висловлюю щиру подяку волонтерам та адмінам даної групи. В цьому чаті перебуваю ще з 2019 року, коли кількість учасників була всього лише 100+, тому знаю і бачу яку колосальну роботу та підтримку вони надають. Учасникам бажаю терпіння та наснаги! Поважайте час та зусилля інших, діліться виключно корисною та перевіреною інформацією, тим самим допоможете та заощадите купу часу/зусиль собі та іншим. Успіхів!
-
Друзі, вітаю. Тільки но починаю розбиратися в міграцвйному процесі. Скажіть будь-ласка, чи потрібно мені засвідчувати свій диплом про вищу освіту через апостиль і WES для подачі по MPNP Skiled worker Manitoba. За професією в дипломі не працюю і працювати не збираюсь. Дякую
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка як зловити appointment в Консульство в Торонто. Заходжу кожного разу і лише бачу повідомлення, що можуть зареєструвати в лист очікування. Можливо є якісь чарівні години (хвилини) коли оновлюється система і з‘являються місця. Поділіться будь ласка в кого вийшло зловити🙏
-
А якщо я загрузив 😫😫?
-
Ні, не потрібно. Потрібні сертифіковані переклади диплому та додатка.
-
Які гарні терміни 😍 Вітаю!!