Імміграція до Манітоби
-
Треба буде заяву написати причину необхідності другого паспорту. Я писала «у звʼязку з частими поїздками за кордон».
-
Підскажіть будь ласка. А заявку дають у консульстві? На сайті не побачив додаткових заяв з цього приводу. Дякую!
-
Я від руки писала по зразку
-
Вітаємо, Serg Choban! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую!
-
Перепрошую, питання є. Я знайшла ті звіти. Вже добре) Дивлюся, що в кабінеті вбиті дані без підписів та печаток. Коли Ви перекладали звіти на англійську мову, то що дало можливість завірити ? Номери про прийняття? Це в лівому верхньому кутку, чи десь інакше дивитися?
-
Питання щодо виписки з банку. Знайшла, як робити онлайн в Cibc банк. Подаю на провінційний етап. За 3 чи за 6 місяців? З якого періоду брати? (допустимо, одна дата, коли подала ЕОІ, інша -коли відібрали, інша, коли погоджу аплікацію)
-
Дуже дякую ☺️ Зрозуміло
-
Більшість тутешніх робили виписку за 3 місяці, але можете додати і за 6. Останні місяці від моменту (місяця, тижня чи дня) коли ви подаєте заявку на номінацію. Якщо це відбувається в січні, то за жовтень - грудень і т.п.
-
-
Тоді не перекладаєте.
-
Доброго дня чи вечора усім, хотів запитати щодо перекладу документів на англійську з української. Хто, де перекладав, тут у Канаді, чи є можливість перекласти по сканкопії в Україні(так як документи потрібно підгружати сканкопії і оригіналів в принципі не потрібні)? Дуже дякую за відповідь!