Імміграція до Манітоби
-
Питання по цієї темі якщо я засабмітила федеральний етап і моя номінація ще дійсна місяць після сабміту, що буде якщо вони почнуть розглядати мою аплікацію після завершення строку номінації ?
-
Липень
-
Добрий день. Будь ласка, порадьте. Отримали візу до півтора роки і відповідно wp також до кінця дії паспорту. Приїхали в Канаду. Усе гаразд. Зробили новий паспорт на 10 років.Як можна перепоодти на нову візу та wp під новий паспорт, щоб отримати CUAET на три роки? Дякую за пораду!
-
📑 Апостиль замість легалізації в Канаді з 11 січня 2024 року. ‼️ З 11 січня 2024 року Канада приєднається до Конвенції про скасування вимоги легалізації іноземних державних документів (Гаазька конвенція про апостиль). Приєднання до Конвенції призведе до двох основних змін у вимогах до автентифікації документів: ▪️Нові публічні документи будуть мати право на пряму автентифікацію, яка більше не потребуватиме нотаріального засвідчення перед автентифікацією. Ці документи включають державні дипломи про вищу освіту , ступені та стенограми, видані станом на січень 2019 року. ▪️ Усі завірені документи, призначені для країн, які підписали Гаазьку угоду, більше не потребуватимуть легалізації в консульствах/посольствах . Будь ласка, продовжуйте перевіряти вимоги до документів у вашому консульстві, посольстві та/або кінцевому одержувачі. ⚡️ Приклади нотаріально засвідчених документів : ▪️свідоцтво про усиновлення, шлюб або розірвання шлюбу ▪️документи на право власності ▪️вступні документи до школи, коледжу чи університету та транскрипти ▪️ділові та комерційні імпортно-експортні документи ▪️контракти, що стосуються реєстрації, партнерства, стандартів продукції та розповсюдження, фіскальних питань ▪️сертифікати допуску до митниці ▪️інші державні офіційні документи ⚡️ Куди надсилати нотаріально завірені документи для завірення після 11 січня 2024 року ‼️ ✅ Якщо документ виданий: Іноземний уряд засвідчити можна: Будь-яка провінція або територія Канади Органи влади Канади не засвідчують іноземні документи, навіть якщо вони були нотаріально завірені канадським нотаріусом або нотаріусом. Країна, яка видала документи, може засвідчити їх або отримати на них апостиль. Куди надсилати нотаріально завірені документи для завірення після 11 січня 2024 року ‼️ Для аутентифікації документів Вам знадовиться нотаріус 👇 ✅ Потрібен нотаріус - Telegram Джерело Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Нарешті і у мене є апдейт з номінацією SWM, без тесту 8.06 - сабміт заявки на номінацію 13.12 - додатковий запит на витяги з банку 3.01 - номінація Під час очікування головний заявник змінив роботу. Ми подавали заявку на дозвіл змінити роботу, але відповіді не отримали. Тож фактично чоловік звільнився за власним бажанням і перейшов на нову роботу. ❗️❗️❗️ TEER та NOC не змінювався. Але умови праці у новій компанії були кращі. Не було жодної перерви у роботі, тобто у пʼятницю звільнився, у понеділок почав працювати у новій компанії. Це не означає, що вам варто кидати роботу і починати нову на власний розсуд. Це просто кейс, що все ще можливо отримати номінацію, навіть якщо під час очікування змінили роботу не отримавши схвалення від MPNP. + за фактом зміни роботи я додавала офер ще раз і розписувала мотиваційно-пояснювального листа, що це все на благо нашої родини і адаптації в Манітобі😅 Дзвонили і до нового роботодавця, і до старого. Чоловікові офіцер не дзвонив взагалі. ГРОШІ Хто боявся, що з мінімальними збереженнями не дадуть номінацію - теж видихайте) Я у заявці вказувала $1000, але під час очікування навіть звідти гроші пішли частково. І я це показувала офіцеру, хоча вона не цікавилась savings. У дозапиті документів були лише pay stubs з нової роботи чоловіка і витяги з банку за 6 місяців, щоб бачити, що зарплата кладеться на карту регулярно. Однак про всяк випадок я подала дані з банків чоловіка і свого. І до всього, що могло б викликати питання, пояснювальний лист КРЕДИТИ І МІНУСОВИЙ БАЛАНС У ЗАЯВЦІ Купляйте собі машини в кредит і живіть щасливо. Є відчуття, що кредити їх не дуже насправді хвилюють. Під час подачі вказувала повну суму кредиту, додатково писала скільки виплатили, скільки залишилось. Фактично наша заявка була з мінусовим балансом у понад 30к. І все ок Адмінам чату дякую за величезний обʼєм інформації і постійну підтримку❤️ Всім, хто ще чекає, бажаю швидше отримати номінацію) головне, повідомляйте про всі зміни у житті головного апліканта і інших заявників. А нам бажаю швидкого федерального етапу😅
-
Вітаю:) якщо всі документи на номінацію булирозписані і кожен крок пояснений, то вангую що у вас буде швидкий федеральний етап і без дозапитів. Я теж розписувала все що могло навести на додаткові питання офіцера і у нас федеральний пролетів за 2 місяці:) Щиро вам цього бажаю:)