Імміграція до Манітоби
-
Не заважайте людям жити фантазіями 😌
-
Підкажіть, хто вже подавався на номінацію у розділі 6 language ability питання I have used English or French as the primary language of communication at work, чи рахується моя робота в Канаді, що я спілкуюсь на англійській, та раніше працював в Ірландії мою довідку з роботи, але там не написано, що я розмовляв англійською Ірландія англійсько мовна країна це само собою буде зрозуміло для офіцера, чи ні?
-
"Я отримав схвалення на провінційну номінацію від Нью-Брансвіка через програму Express Entry і мені додали 600 балів до свого профайлу. Тепер я очікую на запрошення до подачі заяви (ITA) для федерального етапу. Основна умова програми - проживання в Нью-Брансвіку. У мене виникло питання: чи можу я поїхати в Європу на 4 дні для оформлення нового закордонного паспорта (це не обов'язково, ще є 6 років дії і вже наявного паспорта, але бажано) до подачі документів на федеральний етап? Чи не вплине моя поїздка на процес подачі на постійне проживання і чи не викличе це питання або відмову, з огляду на умову обов'язкового проживання в провінції до отримання PR?"
-
Давайте разом колядувати, файна коляда 😁
-
Захват власти и преследование своих граждан (по политическим и религиозным соображениям) - это немного иное, чем агрессия другой страны…так что да, читайте и изучайте вопросы, если так интересно)
-
Вітаємо, Yuriy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Менше року