Імміграція до Манітоби
-
Саме це (другий варіант) роблять індуси у Волмарті. Того їх так багато там.
-
залежить на якому етапі розгляду ваша заявка на ПР . Якщо до моменту закінчення перміту у вас буде номер вашої аплікаціїї на ПР (AOR) то можете зробити собі bridging permit і працювати далі . Якщо номеру не буде то треба просити роботодавця щоб він зробив лист і ви можете за підтримки провінціі отримати закритий перміт (тільки під одного роботодавця).
-
Дуже гарно, ще взагалі є роботодавці, які підтримують і розуміють. Бо не всі такі, і навіть переважна кількість як чують щось про іміграцію, вже не хочуть мати справу з тобою. Вони це розуміють як спонсорство
-
Там ще спробуй фултайм отримати
-
А якщо в мене ще не буде номеру AOR (бо його теж зараз довго чекати), та мій роботодавець не захоче мені закритий WP робити, то тоді що? Додому їхати?
-
В мене така сама ситуація. Писала подорожі всі з діючого паспорту і ті, що змогла згадати по фото чи букінгу авіаквитків та готелів. В мене було дуже багато подорожей на 1-2 дня до Гонконгу і Макао, без квитків та готелів, то то не можливо згадати 😅
-
Та я вже наперед думаю, що він не буде заморочуватися. Індуси, з якими працюю разом, вже його питали, він відповів що не знає, буде думати та нічого не обіцяє…
-
Так, все вже підготувала, ще коли було відпрацьованих 5.5 місяці) а раптом би отримала за 1 місяць номінацію (звісно ні). Лише фото потрібно буде зробити (вже уявляю цю пригоду з двома дітьми, яким 2 роки одній і 10 місяців іншому). Але то вже лірика) Нічого, все всі отримаємо. Хтось швидше, хтось ні, і ще й зі складнощами, але отримаємо)
-
Мені здається, що на підставі того, що номінація отримана та подана заявка на федеральний етап.
-
Привіт Будемо подаватись по SWO, головний аплікант дружина. Відомо, що у неї на рахунку має бути $10000 + $2000 на кожного члена сімʼї Підкажіть, будь ласка, чи можу я їй відправити гроші на картку, так як бюджет у нас спільний або чи можемо ми показувати мою виписку з банку Дякую за відповідь)
-
Мені здається, що можна на продовження WP подати не тільки коли вже є АОR, а раніше. Хоча, може, я помиляюсь