Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Якщо вчився 2 роки і 5 місяців у коледжі, а після його закінчення ще навчався рік в училищі, в EOI можна вказувати post-secondary degree 3 or more years?
-
Доброго дня, коли я лінкую PR аплікацію до онлайн аккаунта, чи повинна я прив'язати та створити аккаунтvи кожного члена сім'ї окремо?
-
Нажаль я помилився, не має приписного теж, переплутав документ.
-
В тій аплікації підтягнулися тільки моя біометрія. Як показати що чоловік також здавав?
-
Ви в коледжі вчились вже після 11(12) класів? Якщо після ПОВНОЇ середньої освіти, то це + 2 роки, якщо перші 1-2 роки в коледжі це було замість 10-11(12) класів, тоді віднімайте ті роки. Училище було на базі освіти в коледжі? Чи на базі повної шкільної освіти? Якщо на базі коледжу, то скільки у вас там виходить років post secondary + 1 рік училища. Якщо на базі шкільної освіти, то тільки 1 рік.
-
Дякую за відповідь. В коледж вступив після 11 років у школі. Потім випустився з коледжу і вступив в училище, яке не зв'язане з коледжем, тобто у нього так само можна було вступити після 11 років у школі.
-
Я ще тільки заповнила EOI, зверталась з цього приводу в МПНП, вони мені відповіли що треба вказувати суму доступну на рахунку. Кредити і нічого іншого самостійно рахувати і вигадувати не треба. Також я буду вказувати кредит на авто. Але кредит це одна тема, а гроші доступні на рахунку - інша.
-
Так 😍 Вітаємо 🔥
-
А в дипломі училища який документ вказаний, як основа для вступу? Якщо шкільний сертифікат, то гадаю, що це тільки "two years post secondary", якщо там вказаний диплом з коледжу, то це може бути як продовження освіти, і можливо, тоді можна клейміти "three or more...", але, на мою думку, то ризиковано.
-
Жартуєш ? Ти не в змозі пройти по посиланню і глянути адресу?
-
Доброго вечора. Хтось брав довідку про несудимість з Італії? Поділіться досвідом
-
Доброго дня. Для номінації додавати копії доків окремо від перекладу, чи можна одним файлом?
-
Для тих, хто двого чекає на Portal 2 індуси винайшли схему, а дехто із наших учасників успішно протестував це. Якщо ви вже змучилис чекати на запрошення до порталу 2, то схема наступна. Знаходите свій емейл для порталу 1 (шаблон із даними). Створюєте новий емейл і копіюєте той шаблон із відповідями для головного апліканта та депентантс і відсилаєт на електронні пошти IRCC, на різні офіси. [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Тема листа така сама як Reply в оригіналі, який ви відправляли раніше. Або ви просто шукаєте раніше повідомлення і пененатравляєте на вищевказані адреси, видаливши FW із теми листа.