Імміграція до Манітоби
-
Перекладу достатньо
-
Чи для програми PR Skilled Worker потрібно робити WES диплому коледжу чи достатньо перекладу на англійську і завірення? Дякую.
-
Доброго дня! Є питання на рахунок виїзду з Канади. Якщо моя номінація зараз лише на провінційному етапі, але влітку я планую поїхати на 2 тижні у ЄС зустрітися з родичами оскільки у мене відпустка, скільки мені дадуть на федеральному етапі часу щоб пройти медичний огляд/біометрію? Чи маю я право на протязі всіх етапів виїзджати з Канади?
-
Портал 1 це вже на етапі федеральному я правильно розумію? Тобто якщо в мене буде умовно 6 місяці щоб подати документи після отримання номінації від провінції на федеральний етап я можу потягнути час, щоб на федеральному етапі вже знаходитися у Канаді постійно.
-
Тут хтось телефонував з даного питання до IRCC, то відповідь була, що до процесу лендінгу можна їздити, але повідомляти IRCC. Я так розумію, що лендінг - це портал 1. Тобто, до цього моменту ви повинні вже бути в Канаді і не виїжджати до отримання ПР карток
-
Виявилося зробили новий закон, внутрішній паспорт та закордонний можна робити одночасно. Тому це вирішує всі проблеми. Головне щоб старий паспорт залишили на руках, бо він з візою.
-
Дякую за роз’яснення!
-
Ну ось в мене зараз така сама ситуація. Навіть якщо я умовно отримаю номінацію від провінції завтра (що не станеться, бо вона лише received), я за 6 місяців встигну поїхати.
-
Доброго часу доби. Нагадайте, будь ласка, для якої програми екзамен з мови по CELPIP рахується по найнижчому балу, а для якої ні? Дякую.
-
Ну так я його пройшла, як тільки приїхала, але обмеження з перміту робила тепер, тобто 18 місяців після приїзду. Якби прийшов запит знову здати, то знову пройшла б. Але провсяк випадок в документах прикріпила результат медекзамену і мені його так би мовити зарахували